Gratis Spil

Kosmetiks Miley Cyrus

Spillet om make-up

Kosmetiks Miley Cyrus

Kosmetiks Miley Cyrus Bedømmelse: 5/10

Kosmetiks Miley Cyrus spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Spille makeup giver skuespillerinden Miley Cyrus, som er meget berømt og elsket af alle. I dette spil er du nødt til at gøre op på Miley Cyrus, og du kan ændre farven på hår og tøj, mange muligheder for din kreativitet. Miley Cyrus er skuespiller og popsanger amerikaner der spiller Hannah Montana i serien af samme navn, og er udsendt på Disney Channel. For at spille, skal du klikke med musen på ikonerne øverst til venstre på skærmen og gå gøre hver ting til at ændre sit image.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 17126 gange online. Ranking 1177 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 876 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 17126 gange
Kosmetiks Miley Cyrus

Miley Cyrus har brug for en makeover, og du nødt til at gøre dette arbejde. Du er nødt til at give en ansigtsløftning til sin styling med ny makeup og farve i ansigtet og håret. Et spil, der vil teste din evne til innovation i verden af ​​makeup og styling. Dette popstjerne har at gå moderne at deltage i konkurrencer og Galas, hvori den deltager. Sikker på at du bruger en masse sjov og samtidig give et nyt udseende til vores foretrukne skuespiller. Vi har alle stor hengivenhed for sin rolle som Miley Cyrus så berømt og hans arbejde.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Kosmetiks Miley Cyrus til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Make-Up flash spil kaldet Kosmetiks Miley Cyrus. Og husk det er et gratis spil kaldet Kosmetiks Miley Cyrus, og det er forbundet med Make-Up. Vores nye spil Kosmetiks Miley Cyrus er et af de bedste spil i Make-Up kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Kosmetiks Miley Cyrus, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Kosmetiks Miley Cyrus
TILBAGE

Make-up mest spillede spil

Hannah Montana SPILLE ►

Hannah Montana

3
3 af 10 - 41604 stemmer
Spillet
315826
gange

Kunne du tænke dig at arbejde i makeup? Nu kan du foregive at være makeup af en stjerne som denne sanger. Make up Hanna Montana, så du kan gå ud og handle på scenen. Denne pige er en ung sangerinde, der berømt over hele verden. Dit job i dag er at gøre det ser den bedst mulige billedkvalitet. Du er nødt til at få en original gøre for hende. Unge piger er meget modig med farver, så det skaber et billede for at gøre dig mere smuk. Hver af de elementer, som du kan anvende makeup og læb ...

Ugly Betty SPILLE ►

Ugly Betty

7
7 af 10 - 8214 stemmer
Spillet
74130
gange

Kan du slå Ugly Betty til et mode-ikon og smukke pige?

Indiske Mode SPILLE ►

Indiske Mode

3
3 af 10 - 4932 stemmer
Spillet
57831
gange

i dette spil er du nødt til at udarbejde en model fra Indien. Du bliver nødt til at vælge de rigtige farver, og vælg derefter passende tøj og alle, som er repræsentativ for den indiske måde.