Gratis Spil

Neglelak

Spillet om make-up

Neglelak

Neglelak Bedømmelse: 6/10

Neglelak spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Ligesom neglepleje? Nu har du et spil, der forklarer trin for trin, hvordan man passer negle. Alle de trin, du skal følge, og hvilke produkter der skal bruges. Olier, emalje, sæber, malerier. Alt godt forklaret, så du gå selv. Du kan gøre hele processen og udtrykke din kreativitet. Afspil neglen. Eksperimentere med farver og kombinationer til at lave smukke hænder. En fuld manicure på hænderne. Alle elementer i manicure for dig at gå efter.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7009 gange online. Ranking 3505 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 22 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7009 gange
Neglelak

Manicure er processen forskønne hænder, især negle. Vi skal beskytte huden på hænderne og beskytte neglelak. Du er nødt til at vaske og pleje med olier og andre ting. Teknikken har sin proces og kan følge i denne aktivitet. Lær at manicure gøres online. Det sidste trin i processen er den samme du male dine negle i modellen. Du kan udtrykke din kreativitet. Du kan innovere med farver, former og teksturer at få den model, som er en berømt skuespillerinde glad. Lær og nyd denne aktivitet for fremtidige fagfolk i denne kunst.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Neglelak til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Make-Up flash spil kaldet Neglelak. Og husk det er et gratis spil kaldet Neglelak, og det er forbundet med Make-Up. Vores nye spil Neglelak er et af de bedste spil i Make-Up kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Neglelak, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Neglelak
TILBAGE

Make-up mest spillede spil

Hannah Montana SPILLE ►

Hannah Montana

3
3 af 10 - 41604 stemmer
Spillet
315826
gange

Kunne du tænke dig at arbejde i makeup? Nu kan du foregive at være makeup af en stjerne som denne sanger. Make up Hanna Montana, så du kan gå ud og handle på scenen. Denne pige er en ung sangerinde, der berømt over hele verden. Dit job i dag er at gøre det ser den bedst mulige billedkvalitet. Du er nødt til at få en original gøre for hende. Unge piger er meget modig med farver, så det skaber et billede for at gøre dig mere smuk. Hver af de elementer, som du kan anvende makeup og læb ...

Ugly Betty SPILLE ►

Ugly Betty

7
7 af 10 - 8214 stemmer
Spillet
74130
gange

Kan du slå Ugly Betty til et mode-ikon og smukke pige?

Indiske Mode SPILLE ►

Indiske Mode

3
3 af 10 - 4932 stemmer
Spillet
57831
gange

i dette spil er du nødt til at udarbejde en model fra Indien. Du bliver nødt til at vælge de rigtige farver, og vælg derefter passende tøj og alle, som er repræsentativ for den indiske måde.