Gratis Spil

Super Mario Flash

Spillet om Mario Bros

Super Mario Flash

Super Mario Flash Bedømmelse: 5/10

Super Mario Flash spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Mario spil i flash version, som altid er du nødt til at flytte accros World Mario til at indsamle alle de mønter, som du kan på kortest mulig tid. Vær forsigtig med de farlige områder, hvor du kan miste et liv. Flyt Mario med tasterne A og D, med de centrale S Crouch, der anvendes til at springe de nr. 2 og skydning at trykke på 4.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 67892 gange online. Ranking 190 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
5

Bedømmelse baseret på 18514 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 67892 gange
Super Mario Flash

Flash Mario, Mario Bros, Mario World, Super Mario, Mario Brothers, Mario Nintendo,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Super Mario Flash til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Mario Bros flash spil kaldet Super Mario Flash. Og husk det er et gratis spil kaldet Super Mario Flash, og det er forbundet med Mario Bros. Vores nye spil Super Mario Flash er et af de bedste spil i Mario Bros kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Super Mario Flash, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Super Mario Flash
TILBAGE

Mario Bros mest spillede spil

Super Mario World 1 SPILLE ►

Super Mario World 1

5
5 af 10 - 103464 stemmer
Spillet
510940
gange

Et nyt eventyr for Mario, skal du samle alle mønterne omhyggeligt, der er objekter, der kan skade dig og trække dit helbred. Brug pilene til at flytte, og finde skjulte mønter.

Super Mario World 3 SPILLE ►

Super Mario World 3

6
6 af 10 - 37394 stemmer
Spillet
188671
gange

Den tredje rate af dette eventyr for Mario, skal du samle alle mønterne omhyggeligt, der er objekter, der kan skade dig og trække dit helbred. Brug pilene til at flytte, og finde skjulte mønter.

Super Mario World 2 SPILLE ►

Super Mario World 2

5
5 af 10 - 30490 stemmer
Spillet
162827
gange

Den anden rate af dette eventyr for Mario, skal du samle alle mønterne omhyggeligt, der er objekter, der kan skade dig og trække dit helbred. Brug pilene til at flytte, og finde skjulte mønter.