Gratis Spil

Medicinsk

Spil medicinsk spil

Medicinsk Spil

Medicinsk spil, så du kan have det sjovt hver dag på vores websted, uden at installere eller downloade noget. Din online fritid og underholdning område.

Medicinsk gratis spil

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefales medicinsk spil

Hospital Vanvid

 hospital vanvid spil SPILLE ►

I en travl hospital har oversygeplejerske stået for alt. Du skal kontrollere sygeplejersken og distribuere til patienter i hver læge. At sende en patient, skal du sætte sygeplejersken nær specialist, og træk til den næste patient. Hospitalet har flere planter, og har brug for at bruge elevatoren til at ændre gulvet.

Medicinsk gratis spil at spille gratis i danske og medicinsk gratis flash spil til spille med de nyeste spil hver dag

Medicinsk online spil

Nyt i medicinsk

Medicinsk

Spille gratis Online Spil i dansk. Spil læger, er du nødt til at passe en syg eller patient. Playing Games Hospitaler. Du er nødt til at udforske patienter, analysere symptomer til at se, hvilken sygdom de har. Du er nødt til at give lægehjælp til patienterne. Kirurger gaming operationer. Spil sygeplejersker, hvor de er nødt til at tage sig af syge mennesker. Læger nødt til at gøre diagnosticering, behandling og forebyggelse af sygdom. Sundhedsvidenskab. Emergency hospital, hvor patienterne ankommer syg og har brug for at helbrede og helbrede. Care for syge og pleje. Opdage, som er sygdommen og dræbe virus og bakterier, der producerer dem. Medicinske specialiteter som Patologi, Cardiology, kirurgi, dermatologi, endokrinologi og Ernæring, Neurology, Genetik, Respiratory Medicine, Geriatri, Hematology, Mikrobiologi og Parasitologi. Pædiatri er pleje af syge børn. Psykiatri er den psykologiske pleje af patienter, som psykologi. Det omfatter en bred vifte af sundhedsydelser praksis udviklet sig til at bevare og genoprette sundhed ved forebyggelse og behandling af sygdom hos mennesker.

medicinsk Gratis Spil , som er virkelig sjovt at spille gratis medicinsk flash spil. Denne kategori er forbundet med denne videnskab helliget studiet af liv, helbred, sygdom og død af mennesker. læger og sygeplejersker er nødt til at stille diagnosen, behandling og forebyggelse af sygdomme. deltag til patienter ankommer til konsultation, klinik eller hospital. primære. intensiv pleje. kirurgi til at operere på patienter. sundhedsvidenskab. spil virus, der inficerer og dræber celler og mennesker. lægen, som et aktivt middel i sundhedssektoren processen. sundhed-system og den offentlige sundhed. menneskelige anatomi: undersøgelsen af ​​den fysiske struktur af den menneskelige organisme. er anvendt videnskab eller praksis i den diagnose, behandling og forebyggelse af sygdomme.. Her finder du medicinsk gratis spil at spille i dansk uden at skulle installere eller hente noget på din computer, vores indhold er 100% pålidelige. Ny medicinsk spil, der opdateres hver dag og de bedste spil til børn. medicinsk daglige gratis spil og videospil, som du kan bruge fra din computer og dele dem med dine venner og kontakter på de sociale netværk som Facebook, Twitter eller Google Plus.