Gratis Spil

Evenizer

Spillet om musik

Evenizer

Evenizer Bedømmelse: 6/10

Evenizer spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Du er en lille mand, der lever inde i en computer. Alle de andre lillebitte computer beboere ville være så misundelige på dig, hvis du vil kunne holde disse mængdeindikatorer barer selv med den midterste linje. Især når musikken spiller. Så jaloux.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 24676 gange online. Ranking 779 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 2692 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 24676 gange
Evenizer

Evenizer, volumen barer, musik, equalizer,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Evenizer til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Musik flash spil kaldet Evenizer. Og husk det er et gratis spil kaldet Evenizer, og det er forbundet med Musik. Vores nye spil Evenizer er et af de bedste spil i Musik kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Evenizer, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Evenizer
TILBAGE

Musik mest spillede spil

Emulator klaver online SPILLE ►

Emulator klaver online

3
3 af 10 - 19508 stemmer
Spillet
221811
gange

Simulator til at spille klaver online, der lader dig spille på tasterne med kun at berøre bogstav tasterne på tastaturet og røre ved hendes lyd som en rigtig klaver. En gratis emulator til at spille klaver på computeren med ægte klaverlyd. Du kan bruge tasterne på tastaturet eller tryk på venstre museknap på de virtuelle taster og noder rigtig lyd. Brug dette spil for at øve med noder, noder og spille alt hvad du ønsker musik. Sjov og uddannelse i en enkelt aktivitet.

Spil Klaver SPILLE ►

Spil klaver

3
3 af 10 - 10924 stemmer
Spillet
154275
gange

I denne musik spillet, har du til at spille klaver til at komponere en rock melodi. At spille klaver, vil du puls venstre knap musen over nøglen og ændre andre vigtige af klaver, du bevæger musen.

Xylofon Master SPILLE ►

Xylofon master

6
6 af 10 - 5130 stemmer
Spillet
64902
gange

Skriv din egen musik med dette store xylofon! Instruktioner: spil med tastaturet, ved hjælp af tasterne A, S, D, F, J, K, L, og;. Tryk på hver af de nøgler, når skrivelsen af denne farve, når den gule bar.