Gratis Spil

Fjenden Choji

Spillet om Naruto

Fjenden Choji

Fjenden Choji Bedømmelse: 5/10

Fjenden Choji spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil skal du undvige Choji for enhver pris, og prøv at bære ham ned med dart og specielle bevægelser. Choji bliver til en bold og forsøger at køre dig over. Du bruger piletasterne til at fortrænge, og den plads bar til at angribe. Naruto er en karakter japansk manga-serien af samme navn. Senere havde de gjort tegnefilm og videospil.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 24451 gange online. Ranking 783 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 1334 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 24451 gange
Fjenden Choji

underbudsrabatter fjenden, japanske tegnefilm karakter, manga,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Fjenden Choji til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Naruto flash spil kaldet Fjenden Choji. Og husk det er et gratis spil kaldet Fjenden Choji, og det er forbundet med Naruto. Vores nye spil Fjenden Choji er et af de bedste spil i Naruto kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Fjenden Choji, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Fjenden Choji
TILBAGE

Naruto mest spillede spil

Sasuke Modsatte Itachi SPILLE ►

Sasuke Modsatte Itachi

6
6 af 10 - 3284 stemmer
Spillet
36564
gange

I dette spil, er du Sasuke og du er nødt til at nedrive Itachi. Sasuke og Itachi er en tegnefilm tegn fra serie Naruto. du bruge bogstavet J, I og L til at angribe, bogstavet K til at forsvare.

Gaara Modsatte Deidara SPILLE ►

Gaara Modsatte Deidara

6
6 af 10 - 2420 stemmer
Spillet
29417
gange

I dette spil, er du Gaara og du er nødt til at nedrive Deidara. Gaara og Deidara er en tegnefilm tegn fra serie Naruto. du bruge bogstavet J, I og L til at angribe, bogstavet K til at forsvare.

Jage de Elementer SPILLE ►

Jage de Elementer

5
5 af 10 - 502 stemmer
Spillet
24733
gange

I denne platforme spil, har du til at fange de elementer, der findes på de platforme, så man undgår spyddene og falder. Du puls piletasterne til at fortrænge.