Gratis Spil

Puslespil af figurer fra Naruto

Spillet om Naruto

Puslespil af figurer fra Naruto

Puslespil af figurer fra Naruto Bedømmelse: 6/10

Puslespil af figurer fra Naruto spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Nyd at gøre dette puslespil af Naruto serien, hvor vi kan se alle de vigtigste tegn i manga og anime-serie. At fuldføre puslespil, du er nødt til at klikke og trække brikkerne til at passe. Naruto er en japansk manga-serie, der fortæller historien om en dreng, der ønsker at være en ninja og alle hans kolleger og naboer. At færdiggøre puslespillet på udkig efter det rigtige sted at holde brikkerne i billedet. Deal med de andre par stykker på plads. Formålet med spillet er tilbage til at tage hele billedet for at se alle tegnene.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 11304 gange online. Ranking 1916 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 300 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 11304 gange
Puslespil af figurer fra Naruto

Spil, hvor du nødt til at fuldføre et puslespil med en række små stykker, så det er velegnet til alle målgrupper. Du er nødt til at gøre et puslespil i en japansk manga-serie, en af ​​de mest populære serie og kendt verden over. For at fuldføre det spil, du nødt til at finde det korrekte sted i hver af brikkerne i billedet. Målet er at fuldende billedet for at se alle de tegn i Naruto. Vi kan se hovedpersonen i forgrunden, bagved er alle klassekammerater, landsbyboerne, lærere og fjender.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Puslespil af figurer fra Naruto til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Naruto flash spil kaldet Puslespil af figurer fra Naruto. Og husk det er et gratis spil kaldet Puslespil af figurer fra Naruto, og det er forbundet med Naruto. Vores nye spil Puslespil af figurer fra Naruto er et af de bedste spil i Naruto kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Puslespil af figurer fra Naruto, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Puslespil af figurer fra Naruto
TILBAGE

Naruto mest spillede spil

Sasuke Modsatte Itachi SPILLE ►

Sasuke Modsatte Itachi

6
6 af 10 - 3284 stemmer
Spillet
36564
gange

I dette spil, er du Sasuke og du er nødt til at nedrive Itachi. Sasuke og Itachi er en tegnefilm tegn fra serie Naruto. du bruge bogstavet J, I og L til at angribe, bogstavet K til at forsvare.

Gaara Modsatte Deidara SPILLE ►

Gaara Modsatte Deidara

6
6 af 10 - 2420 stemmer
Spillet
29417
gange

I dette spil, er du Gaara og du er nødt til at nedrive Deidara. Gaara og Deidara er en tegnefilm tegn fra serie Naruto. du bruge bogstavet J, I og L til at angribe, bogstavet K til at forsvare.

Jage de Elementer SPILLE ►

Jage de Elementer

5
5 af 10 - 502 stemmer
Spillet
24733
gange

I denne platforme spil, har du til at fange de elementer, der findes på de platforme, så man undgår spyddene og falder. Du puls piletasterne til at fortrænge.