Gratis Spil

Naruto Pulespil

Spillet om Naruto

Naruto Pulespil

Naruto Pulespil Bedømmelse: 5/10

Naruto Pulespil spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Ligesom Naruto? Kan du lide at gøre puslespil? Nyd at gøre dette puslespil Naruto tegn. Naruto er en japansk tegneserie og dens karakterer er Ninja. At færdiggøre puslespillet, brikkerne nødt til at klikke med musen og trække, ved at bevæge musen. Når tilstødende dele alle se hele scenen. Hvis du er en fan af serien, for sikker på at du vil kunne lide at se billedet. Det er en udfordring at gøre et puslespil, men det er svært, hvis det er underholdende og sjovt. Du kan måle den tid, det tager at gøre det, og derefter prøve igen for at se om det tager mindre denne gang.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 11829 gange online. Ranking 1738 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 466 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 11829 gange
Naruto Pulespil

Nyd at gøre dette puslespil af et Naruto tegn. Naruto er en japansk tegnefilm serie og deres hovedpersoner er Ninja. For at fuldende puslespillet, skal du klikke brikkerne med musen, og træk dem ved musens bevægelse. Tegn i en japansk tegneserie, såsom Naruto. En serie, hvor unge ninjaer lære at blive bedre soldater og krigere. De tre hovedpersoner i serien posere for dig i et billede, der er brudt. Du er nødt til at sætte brikkerne sammen til at genvinde fuld image. Lav puslespil er en meget underholdende, kan du bruge timer på at spille dette. I dette tilfælde billedet er enkel og har ingen problemer, vil du være over det uden problemer. Men det er en meget underholdende. For Naruto fans en behandler dette spil. Timet hvor lang tid det tager at gøre billedet, og prøv at se, om forbedringer hver gang.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Naruto Pulespil til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Naruto flash spil kaldet Naruto Pulespil. Og husk det er et gratis spil kaldet Naruto Pulespil, og det er forbundet med Naruto. Vores nye spil Naruto Pulespil er et af de bedste spil i Naruto kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Naruto Pulespil, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Naruto Pulespil
TILBAGE

Naruto mest spillede spil

Sasuke Modsatte Itachi SPILLE ►

Sasuke Modsatte Itachi

6
6 af 10 - 3284 stemmer
Spillet
36564
gange

I dette spil, er du Sasuke og du er nødt til at nedrive Itachi. Sasuke og Itachi er en tegnefilm tegn fra serie Naruto. du bruge bogstavet J, I og L til at angribe, bogstavet K til at forsvare.

Gaara Modsatte Deidara SPILLE ►

Gaara Modsatte Deidara

6
6 af 10 - 2420 stemmer
Spillet
29417
gange

I dette spil, er du Gaara og du er nødt til at nedrive Deidara. Gaara og Deidara er en tegnefilm tegn fra serie Naruto. du bruge bogstavet J, I og L til at angribe, bogstavet K til at forsvare.

Jage de Elementer SPILLE ►

Jage de Elementer

5
5 af 10 - 502 stemmer
Spillet
24733
gange

I denne platforme spil, har du til at fange de elementer, der findes på de platforme, så man undgår spyddene og falder. Du puls piletasterne til at fortrænge.