Gratis Spil

Puslespil af Naruto og Sasuke

Spillet om Naruto

Puslespil af Naruto og Sasuke

Puslespil af Naruto og Sasuke Bedømmelse: 5/10

Puslespil af Naruto og Sasuke spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Nyd at gøre dette puslespil af computere i Naruto og Sasuke. Naruto og Sasuke er to tegn i serie Naruto. "Naruto" er en manga, som er blevet tilpasset til tegneserier og videospil. Du puls den venstre knap musen til at vælge et stykke eller en gruppe af stykker, og du bevæger musen til at flytte brik eller en gruppe af stykker. Den adjist vil ske automatisk, når du justerer en brik til en anden.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 13660 gange online. Ranking 1357 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 1062 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 13660 gange
Puslespil af Naruto og Sasuke

foretage et puslespil, puslespil af tegnefilm, tegn i en manga,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Puslespil af Naruto og Sasuke til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Naruto flash spil kaldet Puslespil af Naruto og Sasuke. Og husk det er et gratis spil kaldet Puslespil af Naruto og Sasuke, og det er forbundet med Naruto. Vores nye spil Puslespil af Naruto og Sasuke er et af de bedste spil i Naruto kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Puslespil af Naruto og Sasuke, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Puslespil af Naruto og Sasuke
TILBAGE

Naruto mest spillede spil

Sasuke Modsatte Itachi SPILLE ►

Sasuke Modsatte Itachi

6
6 af 10 - 3284 stemmer
Spillet
36564
gange

I dette spil, er du Sasuke og du er nødt til at nedrive Itachi. Sasuke og Itachi er en tegnefilm tegn fra serie Naruto. du bruge bogstavet J, I og L til at angribe, bogstavet K til at forsvare.

Gaara Modsatte Deidara SPILLE ►

Gaara Modsatte Deidara

6
6 af 10 - 2420 stemmer
Spillet
29417
gange

I dette spil, er du Gaara og du er nødt til at nedrive Deidara. Gaara og Deidara er en tegnefilm tegn fra serie Naruto. du bruge bogstavet J, I og L til at angribe, bogstavet K til at forsvare.

Jage de Elementer SPILLE ►

Jage de Elementer

5
5 af 10 - 502 stemmer
Spillet
24733
gange

I denne platforme spil, har du til at fange de elementer, der findes på de platforme, så man undgår spyddene og falder. Du puls piletasterne til at fortrænge.