Gratis Spil

Søg i Højre Naruto

Spillet om Naruto

Søg i Højre Naruto

Søg i Højre Naruto Bedømmelse: 5/10

Søg i Højre Naruto spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil kan du se forskellige kloner af Naruto, og du er nødt til at finde originale Naruto med musen. Du får point, hvis du klikker på det oprindelige Naruto og du mister point, hvis du klikker på en kopi af Naruto. Naruto er en karakter japansk manga-serien af samme navn. Senere havde de gjort tegnefilm og videospil.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 17719 gange online. Ranking 1079 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 1038 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 17719 gange
Søg i Højre Naruto

mangaserie karakter, tegnefilm karakter, Naruto,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Søg i Højre Naruto til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Naruto flash spil kaldet Søg i Højre Naruto. Og husk det er et gratis spil kaldet Søg i Højre Naruto, og det er forbundet med Naruto. Vores nye spil Søg i Højre Naruto er et af de bedste spil i Naruto kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Søg i Højre Naruto, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Søg i Højre Naruto
TILBAGE

Naruto mest spillede spil

Sasuke Modsatte Itachi SPILLE ►

Sasuke Modsatte Itachi

6
6 af 10 - 3284 stemmer
Spillet
36564
gange

I dette spil, er du Sasuke og du er nødt til at nedrive Itachi. Sasuke og Itachi er en tegnefilm tegn fra serie Naruto. du bruge bogstavet J, I og L til at angribe, bogstavet K til at forsvare.

Gaara Modsatte Deidara SPILLE ►

Gaara Modsatte Deidara

6
6 af 10 - 2420 stemmer
Spillet
29417
gange

I dette spil, er du Gaara og du er nødt til at nedrive Deidara. Gaara og Deidara er en tegnefilm tegn fra serie Naruto. du bruge bogstavet J, I og L til at angribe, bogstavet K til at forsvare.

Jage de Elementer SPILLE ►

Jage de Elementer

5
5 af 10 - 502 stemmer
Spillet
24733
gange

I denne platforme spil, har du til at fange de elementer, der findes på de platforme, så man undgår spyddene og falder. Du puls piletasterne til at fortrænge.