Gratis Spil

Søger det Samme Billede

Spillet om Naruto

Søger det Samme Billede

Søger det Samme Billede Bedømmelse: 5/10

Søger det Samme Billede spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette huskespil, har du til at søge to billeder af samme karakter i serie Naruto. De tegn serie er: Naruto Uzumaki, Sakura Haruno, Kakashi Hatake, Hinata, Deidara, Temari, Tenten, Kankuro, Asuma Sarutobi, Akamaru, Iruka Umino, Itachi, Kiba, Kisame, Kurenai, Orochimaru, Tayuya og Tsuande. Naruto er en japansk manga-serie.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9523 gange online. Ranking 1905 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 260 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9523 gange
Søger det Samme Billede

mangaserie, tegn serie, huskespil,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Søger det Samme Billede til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Naruto flash spil kaldet Søger det Samme Billede. Og husk det er et gratis spil kaldet Søger det Samme Billede, og det er forbundet med Naruto. Vores nye spil Søger det Samme Billede er et af de bedste spil i Naruto kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Søger det Samme Billede, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Søger det Samme Billede
TILBAGE

Naruto mest spillede spil

Sasuke Modsatte Itachi SPILLE ►

Sasuke Modsatte Itachi

6
6 af 10 - 3284 stemmer
Spillet
36564
gange

I dette spil, er du Sasuke og du er nødt til at nedrive Itachi. Sasuke og Itachi er en tegnefilm tegn fra serie Naruto. du bruge bogstavet J, I og L til at angribe, bogstavet K til at forsvare.

Gaara Modsatte Deidara SPILLE ►

Gaara Modsatte Deidara

6
6 af 10 - 2420 stemmer
Spillet
29417
gange

I dette spil, er du Gaara og du er nødt til at nedrive Deidara. Gaara og Deidara er en tegnefilm tegn fra serie Naruto. du bruge bogstavet J, I og L til at angribe, bogstavet K til at forsvare.

Jage de Elementer SPILLE ►

Jage de Elementer

5
5 af 10 - 502 stemmer
Spillet
24733
gange

I denne platforme spil, har du til at fange de elementer, der findes på de platforme, så man undgår spyddene og falder. Du puls piletasterne til at fortrænge.