Gratis Spil

Tankespil af Naruto tegn

Spillet om Naruto

Tankespil af Naruto tegn

Tankespil af Naruto tegn Bedømmelse: 4/10

Tankespil af Naruto tegn spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil, er du nødt til at gøre en tankespil af to tegn fra Manga-serien Naruto, at alle brikkerne se det fulde billede. Naruto er en japansk manga tegneserien er blevet tilpasset i tegnefilm og er en af ​​de mest populære serier i verden. At færdiggøre puslespillet, brikkerne du klikker med musen og træk til det rigtige sted med musen bevægelse. Du er nødt til at placere hver af brikkerne på plads, at du tror, ​​det optager i hele billedet. Målet er at se hele billedet.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 11440 gange online. Ranking 1830 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 356 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 11440 gange
Tankespil af Naruto tegn

Aktivitet du nødt til at gøre en tankespil, en tankespil af en tegneserie, en af ​​de mest populære manga-serien på verdensplan. På billedet ser vi et par, der er to figurer fra den japanske tegneserie Naruto. En serie om fyre, der går til en skole for ninjaer, der ønsker at være professionelle. En gruppe af fyre, der ønsker at være god til kampsport og bekæmpe de onde kræfter og andre studerende fra andre skoler.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Tankespil af Naruto tegn til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Naruto flash spil kaldet Tankespil af Naruto tegn. Og husk det er et gratis spil kaldet Tankespil af Naruto tegn, og det er forbundet med Naruto. Vores nye spil Tankespil af Naruto tegn er et af de bedste spil i Naruto kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Tankespil af Naruto tegn, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Tankespil af Naruto tegn
TILBAGE

Naruto mest spillede spil

Sasuke Modsatte Itachi SPILLE ►

Sasuke Modsatte Itachi

6
6 af 10 - 3284 stemmer
Spillet
36564
gange

I dette spil, er du Sasuke og du er nødt til at nedrive Itachi. Sasuke og Itachi er en tegnefilm tegn fra serie Naruto. du bruge bogstavet J, I og L til at angribe, bogstavet K til at forsvare.

Gaara Modsatte Deidara SPILLE ►

Gaara Modsatte Deidara

6
6 af 10 - 2420 stemmer
Spillet
29417
gange

I dette spil, er du Gaara og du er nødt til at nedrive Deidara. Gaara og Deidara er en tegnefilm tegn fra serie Naruto. du bruge bogstavet J, I og L til at angribe, bogstavet K til at forsvare.

Jage de Elementer SPILLE ►

Jage de Elementer

5
5 af 10 - 502 stemmer
Spillet
24733
gange

I denne platforme spil, har du til at fange de elementer, der findes på de platforme, så man undgår spyddene og falder. Du puls piletasterne til at fortrænge.