Gratis Spil

Lav Tankespil af Naruto

Spillet om Naruto

Lav Tankespil af Naruto

Lav Tankespil af Naruto Bedømmelse: 1/10

Lav Tankespil af Naruto spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil, har du at gøre et puslespil af Naruto, hvilket placerer hver brik i puslespillet på plads, med en lidt dygtighed, ikke svært. Naruto er en manga er blevet tilpasset til tegnefilm og er berømt med to tv-serier. At færdiggøre puslespillet, tage brikkerne med musen og træk til det rigtige sted ved at bevæge musen. Hvis du trykker på mellemrumstasten, og se hele billedet af Naruto for dig hjælper. Arranger brikkerne i puslespillet på plads og gøre puslespillet færdig.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 14877 gange online. Ranking 1406 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 1.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
1

Bedømmelse baseret på 468 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 14877 gange
Lav Tankespil af Naruto

Evne til at fuldføre et puslespil med figurer fra tegneserie-og komiske én krigere og studerende, der ønsker at blive berømte ninjaer. Puzzle på en manga tegneserie karakter, en af ​​de mest berømte serie, der har nået hele verden. Personerne er Naruto Uzumaki, Sakura Haruno, Sasuke Uchiha og Kakashi Hatake og andre tegn i denne serie skrevet og illustreret af Masashi Kishimoto. Det er den fjerde bedst sælgende manga i historien. Tegneserien fortæller historien om et vanvittigt og larmende unge ninja opkaldt Naruto Uzumaki, der aspirerer til at blive en ninja mester til at være berømt.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Lav Tankespil af Naruto til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Naruto flash spil kaldet Lav Tankespil af Naruto. Og husk det er et gratis spil kaldet Lav Tankespil af Naruto, og det er forbundet med Naruto. Vores nye spil Lav Tankespil af Naruto er et af de bedste spil i Naruto kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Lav Tankespil af Naruto, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Lav Tankespil af Naruto
TILBAGE

Naruto mest spillede spil

Sasuke Modsatte Itachi SPILLE ►

Sasuke Modsatte Itachi

6
6 af 10 - 3284 stemmer
Spillet
36564
gange

I dette spil, er du Sasuke og du er nødt til at nedrive Itachi. Sasuke og Itachi er en tegnefilm tegn fra serie Naruto. du bruge bogstavet J, I og L til at angribe, bogstavet K til at forsvare.

Gaara Modsatte Deidara SPILLE ►

Gaara Modsatte Deidara

6
6 af 10 - 2420 stemmer
Spillet
29417
gange

I dette spil, er du Gaara og du er nødt til at nedrive Deidara. Gaara og Deidara er en tegnefilm tegn fra serie Naruto. du bruge bogstavet J, I og L til at angribe, bogstavet K til at forsvare.

Jage de Elementer SPILLE ►

Jage de Elementer

5
5 af 10 - 502 stemmer
Spillet
24733
gange

I denne platforme spil, har du til at fange de elementer, der findes på de platforme, så man undgår spyddene og falder. Du puls piletasterne til at fortrænge.