Gratis Spil

Tankespil af Naruto

Spillet om Naruto

Tankespil af Naruto

Tankespil af Naruto Bedømmelse: 4/10

Tankespil af Naruto spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Gennemfør en brainteaser tegn fra manga tegneserie og tegneserie Naruto. En af de mest populære manga-serie i verden kommer til dig i billedet formular, som du skal udfylde. Naruto er en manga-serien, der er blevet tilpasset fra den oprindelige tegneserie tegneserier oprettet i Japan er meget populære i verden for tegnefilm. At færdiggøre puslespillet, brikkerne du klikker med musen og træk til det rigtige sted med musen bevægelse. Finde placeringen af ​​hvert af stykkerne for at fuldende billedet.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 12713 gange online. Ranking 1640 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 234 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 12713 gange
Tankespil af Naruto

I denne aktivitet, du nødt til at gøre en hjerne teaser, komplette tegninger af tegneseriefigurer. Naruto er en serie om nogle drenge, der studerer i en skole for ninjaer. Serien kredser om Naruto, en sjov og noget sindssyg fyr, der studerer på en skole med andre studerende. Nogle børn, der altid komme ind i problemer med lærere, naboer eller andre skoler. Kæmper dæmoner og andre onde kræfter. Komplet dette billede er målet med spillet og se de tegn komplet.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Tankespil af Naruto til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Naruto flash spil kaldet Tankespil af Naruto. Og husk det er et gratis spil kaldet Tankespil af Naruto, og det er forbundet med Naruto. Vores nye spil Tankespil af Naruto er et af de bedste spil i Naruto kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Tankespil af Naruto, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Tankespil af Naruto
TILBAGE

Naruto mest spillede spil

Sasuke Modsatte Itachi SPILLE ►

Sasuke Modsatte Itachi

6
6 af 10 - 3284 stemmer
Spillet
36564
gange

I dette spil, er du Sasuke og du er nødt til at nedrive Itachi. Sasuke og Itachi er en tegnefilm tegn fra serie Naruto. du bruge bogstavet J, I og L til at angribe, bogstavet K til at forsvare.

Gaara Modsatte Deidara SPILLE ►

Gaara Modsatte Deidara

6
6 af 10 - 2420 stemmer
Spillet
29417
gange

I dette spil, er du Gaara og du er nødt til at nedrive Deidara. Gaara og Deidara er en tegnefilm tegn fra serie Naruto. du bruge bogstavet J, I og L til at angribe, bogstavet K til at forsvare.

Jage de Elementer SPILLE ►

Jage de Elementer

5
5 af 10 - 502 stemmer
Spillet
24733
gange

I denne platforme spil, har du til at fange de elementer, der findes på de platforme, så man undgår spyddene og falder. Du puls piletasterne til at fortrænge.