Gratis Spil

Puslespil af Naruto

Spillet om Naruto

Puslespil af Naruto

Puslespil af Naruto Bedømmelse: 4/10

Puslespil af Naruto spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil, er du nødt til at lave et puslespil med et billede af Naruto, hovedpersonen i anime og Manga-serien. Naruto er en japansk manga er blevet tilpasset i tegnefilm. At færdiggøre puslespillet, skal du klikke og trække brikkerne med musen til at passe. Du er nødt til at finde plads til reservedele. Find de stykker, der passer sammen med hinanden. Målet er at finde det sted i hver af brikkerne i billedet til at vende tilbage for at se hele billedet igen. Foranstaltninger den tid, det tager at fuldføre det, spille igen for at se om du forbedre din tid.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 12348 gange online. Ranking 1698 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 292 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 12348 gange
Puslespil af Naruto

Spil, hvor du nødt til at fuldføre et puslespil, en af ​​de mest berømte manga tegn. Hovedpersonen i den animerede serie Naruto. Denne serie fortæller historien om en skole, hvor børn undersøgelse tilfældigvis ninjaer. De eventyr af hovedpersonen og hans ledsagere i deres læring og liv. I det spil, du er nødt til at fuldende billedet af hovedpersonen. Realiseringen af ​​gåder er en stor aktivitet for børn, der fremmer den psykologiske udvikling af børn. En pædagogisk, sjove og lærerige aktiviteter.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Puslespil af Naruto til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Naruto flash spil kaldet Puslespil af Naruto. Og husk det er et gratis spil kaldet Puslespil af Naruto, og det er forbundet med Naruto. Vores nye spil Puslespil af Naruto er et af de bedste spil i Naruto kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Puslespil af Naruto, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Puslespil af Naruto
TILBAGE

Naruto mest spillede spil

Sasuke Modsatte Itachi SPILLE ►

Sasuke Modsatte Itachi

6
6 af 10 - 3284 stemmer
Spillet
36564
gange

I dette spil, er du Sasuke og du er nødt til at nedrive Itachi. Sasuke og Itachi er en tegnefilm tegn fra serie Naruto. du bruge bogstavet J, I og L til at angribe, bogstavet K til at forsvare.

Gaara Modsatte Deidara SPILLE ►

Gaara Modsatte Deidara

6
6 af 10 - 2420 stemmer
Spillet
29417
gange

I dette spil, er du Gaara og du er nødt til at nedrive Deidara. Gaara og Deidara er en tegnefilm tegn fra serie Naruto. du bruge bogstavet J, I og L til at angribe, bogstavet K til at forsvare.

Jage de Elementer SPILLE ►

Jage de Elementer

5
5 af 10 - 502 stemmer
Spillet
24733
gange

I denne platforme spil, har du til at fange de elementer, der findes på de platforme, så man undgår spyddene og falder. Du puls piletasterne til at fortrænge.