Gratis Spil

3D BMW Parkering

Spillet om parkering

3d bmw parkering

3D BMW Parkering Bedømmelse: 5/10

3d bmw parkering spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Et gratis online spil hvor du skal parkere en grå BMW, med et fuldt 3D-miljø. Du skal bruge pilene til bevægelse, og mellemrumstasten til at bremse. En bil spil i 3D-kvalitet, online og gratis.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 21127 gange online. Ranking 939 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 1610 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 21127 gange
3D BMW Parkering

3D, bil, bil spil, parkering spil, bmw,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet 3D BMW Parkering til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Parkering flash spil kaldet 3D BMW Parkering. Og husk det er et gratis spil kaldet 3D BMW Parkering, og det er forbundet med Parkering. Vores nye spil 3D BMW Parkering er et af de bedste spil i Parkering kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet 3D BMW Parkering, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

3D BMW Parkering
TILBAGE

Parkering mest spillede spil

Parkering en Bil SPILLE ►

Parkering en bil

6
6 af 10 - 2548 stemmer
Spillet
31065
gange

I denne computer spil, du er nødt til at parkere i den eneste tilgængelige sted for parkering. Du bruger piletasterne til at køre bilen. Du mister, når du rører ved fuldt optrukne linje eller invadere andre parkering. Flyt din bil til parkering at forlade bilen på det rigtige sted. Du er nødt til at se på det frie plads til at forlade dit køretøj. Du er nødt til at være forsigtig, som i det virkelige liv ikke at kontakte de andre køretøjer er parkeret. Når du har dit kørekort er ...

Betjent Parkering SPILLE ►

Betjent parkering

5
5 af 10 - 708 stemmer
Spillet
14775
gange

I dette spil skal du \\ \'re Kammertjeneren parken, dine kunder er unikke, så du er nødt til at være forsigtig med ikke at støde bilen ind i andre biler parkeret mod kantstenen eller parkering. Du har 3 minutter til at parkere bilen, er andre biler venter og inpacientarian. Styr bilen med piletasterne.

Parkering Lastbil SPILLE ►

Parkering lastbil

4
4 af 10 - 648 stemmer
Spillet
13341
gange

En gratis online parkering spil, men med vanskelighederne ved et stort køretøj som dette lastbil. En parkeringsplads spil designet helt i 3D, så du kan parkere i tre dimensioner. Kør lastbil med piletasterne til at parkere i hul, som du komme uden at crashe med eventuelle forhindringer. I hvert niveau, skal du parkerer en anden måde og har forskellige forhindringer, som vil være at få mere og mere vanskeligt. Kør din lastbil til det markerede område, før du kører ud af tid. Kan du lid ...