Gratis Spil

Busted Parkering

Spillet om parkering

Busted parkering

Busted Parkering Bedømmelse: 6/10

Busted parkering spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette gratis online spil din bil bliver smadret. Formålet med spillet er at parkere din busted bil på parkeringsplads slot. Undgå at ramme din bil med andre biler og miljø. Brug piletasterne til at flytte bilen, og rummet bar for anvendelse af håndbremsen.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7092 gange online. Ranking 3008 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 58 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7092 gange
Busted Parkering

busted parkeringsplads, busted parkering, busted bil,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Busted Parkering til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Parkering flash spil kaldet Busted Parkering. Og husk det er et gratis spil kaldet Busted Parkering, og det er forbundet med Parkering. Vores nye spil Busted Parkering er et af de bedste spil i Parkering kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Busted Parkering, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Busted Parkering
TILBAGE

Parkering mest spillede spil

Parkering en Bil SPILLE ►

Parkering en bil

6
6 af 10 - 2548 stemmer
Spillet
31065
gange

I denne computer spil, du er nødt til at parkere i den eneste tilgængelige sted for parkering. Du bruger piletasterne til at køre bilen. Du mister, når du rører ved fuldt optrukne linje eller invadere andre parkering. Flyt din bil til parkering at forlade bilen på det rigtige sted. Du er nødt til at se på det frie plads til at forlade dit køretøj. Du er nødt til at være forsigtig, som i det virkelige liv ikke at kontakte de andre køretøjer er parkeret. Når du har dit kørekort er ...

3D BMW Parkering SPILLE ►

3d bmw parkering

5
5 af 10 - 1610 stemmer
Spillet
21127
gange

Et gratis online spil hvor du skal parkere en grå BMW, med et fuldt 3D-miljø. Du skal bruge pilene til bevægelse, og mellemrumstasten til at bremse. En bil spil i 3D-kvalitet, online og gratis.

Betjent Parkering SPILLE ►

Betjent parkering

5
5 af 10 - 708 stemmer
Spillet
14775
gange

I dette spil skal du \\ \'re Kammertjeneren parken, dine kunder er unikke, så du er nødt til at være forsigtig med ikke at støde bilen ind i andre biler parkeret mod kantstenen eller parkering. Du har 3 minutter til at parkere bilen, er andre biler venter og inpacientarian. Styr bilen med piletasterne.