Gratis Spil

Parkere Din Sport Bil

Spillet om parkering

Parkere din sport bil

Parkere Din Sport Bil Bedømmelse: 6/10

Parkere din sport bil spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Du har nået byen med din nye sportsvogn, er du nødt til at parkere på hjemmesiden er gratis, men du skal være hurtig, fordi du kan flytte væk. Selvfølgelig har du ikke lyst til at gøre nogen ridser på din nye sportsvogn, så du skal være forsigtige og ikke lade for meget uden for bilen, for hvis det ikke er parkeret, andre kunne beskadige den. Når du tror sportsvogn er godt parkeret, skal du trykke på mellemrumstasten.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 11417 gange online. Ranking 1665 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 516 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 11417 gange
Parkere Din Sport Bil

ny bil, sport bil, parkere bilen,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Parkere Din Sport Bil til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Parkering flash spil kaldet Parkere Din Sport Bil. Og husk det er et gratis spil kaldet Parkere Din Sport Bil, og det er forbundet med Parkering. Vores nye spil Parkere Din Sport Bil er et af de bedste spil i Parkering kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Parkere Din Sport Bil, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Parkere Din Sport Bil
TILBAGE

Parkering mest spillede spil

Parkering en Bil SPILLE ►

Parkering en bil

6
6 af 10 - 2548 stemmer
Spillet
30341
gange

I denne computer spil, du er nødt til at parkere i den eneste tilgængelige sted for parkering. Du bruger piletasterne til at køre bilen. Du mister, når du rører ved fuldt optrukne linje eller invadere andre parkering. Flyt din bil til parkering at forlade bilen på det rigtige sted. Du er nødt til at se på det frie plads til at forlade dit køretøj. Du er nødt til at være forsigtig, som i det virkelige liv ikke at kontakte de andre køretøjer er parkeret. Når du har dit kørekort er ...

3D BMW Parkering SPILLE ►

3d bmw parkering

5
5 af 10 - 1610 stemmer
Spillet
20354
gange

Et gratis online spil hvor du skal parkere en grå BMW, med et fuldt 3D-miljø. Du skal bruge pilene til bevægelse, og mellemrumstasten til at bremse. En bil spil i 3D-kvalitet, online og gratis.

Betjent Parkering SPILLE ►

Betjent parkering

5
5 af 10 - 708 stemmer
Spillet
14023
gange

I dette spil skal du \\ \'re Kammertjeneren parken, dine kunder er unikke, så du er nødt til at være forsigtig med ikke at støde bilen ind i andre biler parkeret mod kantstenen eller parkering. Du har 3 minutter til at parkere bilen, er andre biler venter og inpacientarian. Styr bilen med piletasterne.