Gratis Spil

Parkering Hooligan

Spillet om parkering

Parkering hooligan

Parkering Hooligan Bedømmelse: 5/10

Parkering hooligan spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette gratis online spil er en anden parkeringsplads spil. Parkering spil aldrig var så sjovt! det er ikke en klassisk parkeringsplads spil, der er ødelægge dem alle parkering spil. Brug musen til at spille. Ødelæg alle de biler, inden du parkerer. Held og lykke!

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6993 gange online. Ranking 3288 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 38 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6993 gange
Parkering Hooligan

ødelægge biler, eksplodere biler, hooligan parkering, destroyer parkering,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Parkering Hooligan til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Parkering flash spil kaldet Parkering Hooligan. Og husk det er et gratis spil kaldet Parkering Hooligan, og det er forbundet med Parkering. Vores nye spil Parkering Hooligan er et af de bedste spil i Parkering kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Parkering Hooligan, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Parkering Hooligan
TILBAGE

Parkering mest spillede spil

Parkering en Bil SPILLE ►

Parkering en bil

6
6 af 10 - 2548 stemmer
Spillet
31065
gange

I denne computer spil, du er nødt til at parkere i den eneste tilgængelige sted for parkering. Du bruger piletasterne til at køre bilen. Du mister, når du rører ved fuldt optrukne linje eller invadere andre parkering. Flyt din bil til parkering at forlade bilen på det rigtige sted. Du er nødt til at se på det frie plads til at forlade dit køretøj. Du er nødt til at være forsigtig, som i det virkelige liv ikke at kontakte de andre køretøjer er parkeret. Når du har dit kørekort er ...

3D BMW Parkering SPILLE ►

3d bmw parkering

5
5 af 10 - 1610 stemmer
Spillet
21127
gange

Et gratis online spil hvor du skal parkere en grå BMW, med et fuldt 3D-miljø. Du skal bruge pilene til bevægelse, og mellemrumstasten til at bremse. En bil spil i 3D-kvalitet, online og gratis.

Betjent Parkering SPILLE ►

Betjent parkering

5
5 af 10 - 708 stemmer
Spillet
14775
gange

I dette spil skal du \\ \'re Kammertjeneren parken, dine kunder er unikke, så du er nødt til at være forsigtig med ikke at støde bilen ind i andre biler parkeret mod kantstenen eller parkering. Du har 3 minutter til at parkere bilen, er andre biler venter og inpacientarian. Styr bilen med piletasterne.