Gratis Spil

Platformspil

Spil platformspil spil

Platformspil Spil

Platformspil spil, så du kan have det sjovt hver dag på vores websted, uden at installere eller downloade noget. Din online fritid og underholdning område.

Platformspil gratis spil

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefales platformspil spil

Søde Dinosaur

 søde dinosaur spil SPILLE ►

I dette gratis på linie spil du kan spille den sødeste dinosaur, du nogensinde vil vide, og det er ikke kun fordi han er så sød, men også fordi han kan lide slik en masse. Jo mere slik du indsamler, den højeste din score vil være. Pas på faldende blokke og gennemsnitlige trolde. Brug piletasterne til at bevæge sig og hoppe på dinosaur.

Platformspil gratis spil at spille gratis i danske og platformspil gratis flash spil til spille med de nyeste spil hver dag

Platformspil online spil

Nyt i platformspil

Platformspil

Spille gratis Online Spil i dansk. Spil af kontinuerte skærme til at være overgår niveau til niveau i en indstilling med forhindringer af alle slags, dygtighed og sjovt sammen. Spil hoppe platforme. Skærme, hvor du skal gå niveau ad bevægelse. Du kommer skærme, der er på forskellige niveauer, så de spil er så kaldes. Du skal flytte på overflader på forskellige niveauer. Målet er at nå slutningen af hvert skærmbillede. Ofte vil du nødt til at gå indsamle guldmønter, smykker, prisuddelinger eller noget andet undervejs. Bevægelsen er baseret på den horisontale forskydning til venstre eller til højre. For at overvinde den skærm, du nødt til at køre til højre for at komme til slutningen og flytte til det næste niveau. Er et videospil, der involverer brug af en avatar til at hoppe mellem suspenderede platforme over forhindringer, eller begge for at fremme spillet. Udfordringer er kendt som hoppe gåder.

platformspil Gratis Spil , som er virkelig sjovt at spille gratis platformspil flash spil. Denne kategori er forbundet med spil hoppe platforme. den platform spil er et videospil genre kendetegnet ved at have til at gå, løbe, hoppe, flyve, svømme eller klatre på en række platforme og overflader, med fjender, mens indsamling objekter for at fuldføre spillet. efterforsknings platform videospil har en anden spillestil til traditionelle platforme, for det meste i et større scenarie, er du nødt til at rejse flere gange og i flere retninger. et spil, hvor en spiller skal hoppe over / i / på objekter / platforme med henblik på at gennemføre spillet. et spil, hvor fælles temaer omfatter indsamling af ting, kæmper små fjender og niveauer, med en boss kamp i slutningen. eksempler - mario, sonic, rayman. ofte forbundet med konsolspil, har der været mange vigtige platform spil udgivet til video arkader, såvel som til håndholdte spilkonsoller og hjemmecomputere.. Her finder du platformspil gratis spil at spille i dansk uden at skulle installere eller hente noget på din computer, vores indhold er 100% pålidelige. Ny platformspil spil, der opdateres hver dag og de bedste spil til børn. platformspil daglige gratis spil og videospil, som du kan bruge fra din computer og dele dem med dine venner og kontakter på de sociale netværk som Facebook, Twitter eller Google Plus.