Gratis Spil

Kasteren Khader

Spillet om politikere

Kasteren khader

Kasteren Khader Bedømmelse: 6/10

Kasteren khader spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil, er du Naser Khader, der kører i en trædemølle, og du er nødt til at nedrive de blokke, der findes i den venstre del af skærmen. Du kan nedrive de blokke af samme farve, der er togetter. At nedrive de blokke, du er nødt til at placere i alle blokke, du kan bryde ned og til at kaste. At nedrive de blokke, du puls venstre knap mus og at erstatte, du bevæger musen.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 5463 gange online. Ranking 3277 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 28 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 5463 gange
Kasteren Khader

Naser Khader, nedrive de blokke, der kører i en trædemølle,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Kasteren Khader til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Politikere flash spil kaldet Kasteren Khader. Og husk det er et gratis spil kaldet Kasteren Khader, og det er forbundet med Politikere. Vores nye spil Kasteren Khader er et af de bedste spil i Politikere kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Kasteren Khader, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Kasteren Khader
TILBAGE

Politikere mest spillede spil

Kam og Barbermaskiner til Geert Wilders SPILLE ►

Kam og barbermaskiner til geert wilders

5
5 af 10 - 1578 stemmer
Spillet
38728
gange

I dette spil, er du Geert Wilders, og du er nødt til at fange barbermaskiner og flasker af hydrogenperoxid, undgå urtepotter. Hvis du er nødt til at fange får, får du bonuspoint. Geert Wilders er en Netherlander politiker. At fortrænge, du bevæger musen.

Afsendelse af Beskeder SPILLE ►

Afsendelse af beskeder

4
4 af 10 - 1146 stemmer
Spillet
22989
gange

I dette spil, har du til at sende de rigtige budskaber til de rette personer og fuldstændig genoprettelse af Jorden for at undgå dommedag planeten Jorden bliver invaderet af udlændinge. De tegn, der vises i spillet, er Barack Obama, en robotter og et videnskabeligt. Du kan sende beskeden til de rigtige mennesker, du er nødt til at pulse på den venstre knap musen til at skyde, og du bevæger musen til at lede banen for skud.

Smide en Sko på Bush SPILLE ►

Smide en sko på bush

5
5 af 10 - 994 stemmer
Spillet
17842
gange

Kast en sko på George W. Bush. Hvis du rammer ham, får du point, men hvis du ikke rammer ham, griner han på dig. At lancere sko er du nødt til at bruge piletasterne.