Gratis Spil

Slår politikernes

Spillet om politikere

Slår politikernes

Slår politikernes Bedømmelse: 6/10

Slår politikernes spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil, skal du slår disse politikere i ansigtet (Naser Khader, Ander Fogh, George Bush, Helle Thorning Schmidth og Marianne Jelved). Til slår dem, bliver du nødt til at flytte musen.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7014 gange online. Ranking 2440 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 234 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7014 gange
Slår politikernes

Naser Khader, Anders Fogh, George Bush, Helle Thorning Schmidth, Marianne Jelved,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Slår politikernes til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Politikere flash spil kaldet Slår politikernes. Og husk det er et gratis spil kaldet Slår politikernes, og det er forbundet med Politikere. Vores nye spil Slår politikernes er et af de bedste spil i Politikere kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Slår politikernes, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Slår politikernes
TILBAGE

Politikere mest spillede spil

Kam og Barbermaskiner til Geert Wilders SPILLE ►

Kam og barbermaskiner til geert wilders

5
5 af 10 - 1578 stemmer
Spillet
37981
gange

I dette spil, er du Geert Wilders, og du er nødt til at fange barbermaskiner og flasker af hydrogenperoxid, undgå urtepotter. Hvis du er nødt til at fange får, får du bonuspoint. Geert Wilders er en Netherlander politiker. At fortrænge, du bevæger musen.

Afsendelse af Beskeder SPILLE ►

Afsendelse af beskeder

4
4 af 10 - 1146 stemmer
Spillet
22134
gange

I dette spil, har du til at sende de rigtige budskaber til de rette personer og fuldstændig genoprettelse af Jorden for at undgå dommedag planeten Jorden bliver invaderet af udlændinge. De tegn, der vises i spillet, er Barack Obama, en robotter og et videnskabeligt. Du kan sende beskeden til de rigtige mennesker, du er nødt til at pulse på den venstre knap musen til at skyde, og du bevæger musen til at lede banen for skud.

Smide en Sko på Bush SPILLE ►

Smide en sko på bush

5
5 af 10 - 994 stemmer
Spillet
17036
gange

Kast en sko på George W. Bush. Hvis du rammer ham, får du point, men hvis du ikke rammer ham, griner han på dig. At lancere sko er du nødt til at bruge piletasterne.