Gratis Spil

Det Strejf af Anders

Spillet om politikere

Det strejf af anders

Det Strejf af Anders Bedømmelse: 4/10

Det strejf af anders spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil, er du den politiker Anders, der kører. Under instrumentbrættet, har du til at fange meningsmålinger og undgå revner i gaderne, hindringer af soldater og krydset med Angela Merkel, mens løber. Du bruger piletasterne til at fortrænge og mellemrumstasten til at hoppe.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 4730 gange online. Ranking 3140 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 42 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 4730 gange
Det Strejf af Anders

meningsmålinger, Anders, løb,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Det Strejf af Anders til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Politikere flash spil kaldet Det Strejf af Anders. Og husk det er et gratis spil kaldet Det Strejf af Anders, og det er forbundet med Politikere. Vores nye spil Det Strejf af Anders er et af de bedste spil i Politikere kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Det Strejf af Anders, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Det Strejf af Anders
TILBAGE

Politikere mest spillede spil

Kam og Barbermaskiner til Geert Wilders SPILLE ►

Kam og barbermaskiner til geert wilders

5
5 af 10 - 1578 stemmer
Spillet
37151
gange

I dette spil, er du Geert Wilders, og du er nødt til at fange barbermaskiner og flasker af hydrogenperoxid, undgå urtepotter. Hvis du er nødt til at fange får, får du bonuspoint. Geert Wilders er en Netherlander politiker. At fortrænge, du bevæger musen.

Afsendelse af Beskeder SPILLE ►

Afsendelse af beskeder

4
4 af 10 - 1146 stemmer
Spillet
21284
gange

I dette spil, har du til at sende de rigtige budskaber til de rette personer og fuldstændig genoprettelse af Jorden for at undgå dommedag planeten Jorden bliver invaderet af udlændinge. De tegn, der vises i spillet, er Barack Obama, en robotter og et videnskabeligt. Du kan sende beskeden til de rigtige mennesker, du er nødt til at pulse på den venstre knap musen til at skyde, og du bevæger musen til at lede banen for skud.

Smide en Sko på Bush SPILLE ►

Smide en sko på bush

5
5 af 10 - 994 stemmer
Spillet
16211
gange

Kast en sko på George W. Bush. Hvis du rammer ham, får du point, men hvis du ikke rammer ham, griner han på dig. At lancere sko er du nødt til at bruge piletasterne.