Gratis Spil

Kjole op Prinsessen

Spillet om prinsesser

Kjole op prinsessen

Kjole op Prinsessen Bedømmelse: 5/10

Kjole op prinsessen spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Vores ven er klar til at møde hendes folk, men først hun har til at klæde sig ud. Til det, træk og slip tøj ved hjælp af musen.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 10539 gange online. Ranking 1664 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 150 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 10539 gange
Kjole op Prinsessen

piges tøj, Calvin Klein, Tommy Hilfiger,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Kjole op Prinsessen til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Prinsesser flash spil kaldet Kjole op Prinsessen. Og husk det er et gratis spil kaldet Kjole op Prinsessen, og det er forbundet med Prinsesser. Vores nye spil Kjole op Prinsessen er et af de bedste spil i Prinsesser kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Kjole op Prinsessen, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Kjole op Prinsessen
TILBAGE

Prinsesser mest spillede spil

Kjole op Askepot Disney SPILLE ►

Kjole op askepot disney

5
5 af 10 - 2170 stemmer
Spillet
61205
gange

I dette spil, har du til at klæde Askepot til Royal bolden. For at gøre dette, skal du højreklikke musen på kjolen, handsker, hår og andet tilbehør, du ønsker at tage Askepot. Denne populære Disney prinsesse har sine kjoler og tilbehør i flere forskellige farver til at flette dem alle. Du kan sætte nogle konjunktion i blå, gul, rød, grøn, blå og pink, med pandebånd, handsker og kjoler helt udskiftelige. Du kan endda ændre farven på Askepot hår til rød, brun eller mørk brun, ...

Kjole Til en Arabian Prinsesse SPILLE ►

Kjole til en arabian prinsesse

6
6 af 10 - 2778 stemmer
Spillet
57546
gange

Opret en arabisk prinsesse kjole. Den berømte stjerne film fra Walt Disney Aladdin. I dette spil er du nødt til at arrangere og klæde prinsessen. Til dette. Musen stikke selv i hver af de lamper, der er på begge sider af skærmen I hver af lamperne vil ånden af lampen, den berømte blå geni, så skøre og sjove, der vil give dig forskellige muligheder for kostumer, makeup og smykker, du har til rådighed til prinsessen. En fortælling tegn, vi alle elsker og vandt i hjertet af tyven, der e ...

Jasmine Forbereder til Aladin SPILLE ►

Jasmine forbereder til aladin

4
4 af 10 - 4802 stemmer
Spillet
48036
gange

Prinsessen og Aladdin forelsker sig i hinanden. Ånden har en masse smukke tøj, sko, jeweries og frisurer, men han ved ikke, at tøj ville være det bedste tøj til prinsessen. hjælpe prinsessen at vælge det bedste tøj, frisure, sko og tilbehør til hende dato med hende Aladdin.