Gratis Spil

Robotten Helten

Spillet om robotter

Robotten helten

Robotten Helten Bedømmelse: 5/10

Robotten helten spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dit navn er U-403, du er en helt. Verden er blevet kastet ud i kaos, og det er din tid til dig at kæmpe muterede væsner robotter for at gemme Empire. Instruktioner: Kampen i din vej til udgangen af hvert niveau, drab muterede insekter og robotter på vej. Watch out for store killer røde robotter.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 29894 gange online. Ranking 575 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 2000 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 29894 gange
Robotten Helten

robot mutanter, gigantiske insekter, robot kampe, robot defensivt,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Robotten Helten til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Robotter flash spil kaldet Robotten Helten. Og husk det er et gratis spil kaldet Robotten Helten, og det er forbundet med Robotter. Vores nye spil Robotten Helten er et af de bedste spil i Robotter kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Robotten Helten, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Robotten Helten
TILBAGE

Robotter mest spillede spil

Byg en Robot 2 SPILLE ►

Byg en robot 2

5
5 af 10 - 41606 stemmer
Spillet
313947
gange

Byg en robot ud af en masse tossede dele derefter tage et skærmbillede, og læg dem i et fotogalleri af robotter, som andre kan se. Være lige så kreativ, som du kan med dette spil. Instruktioner: Klik og træk en del i værkstedet og bruge op-og ned piletasterne til at SCALE det og venstre og højre piletasterne til at rotere det. Når du er tilfreds med din robot tage et skærmbillede af det og sætte det i robot galleri.

Robot Forsvarspunkt SPILLE ►

Robot forsvarspunkt

5
5 af 10 - 7080 stemmer
Spillet
88598
gange

Du er en kæmpe robot, og du skal skyde alle at angribe dig. Der er mange opgraderinger og mange mulige projektpakker at bruge. Spille gennem alle 10 niveauer. Instruktioner: Brug piletasterne til at flytte. Brug musen til at sigte, og hold museknappen for at skyde. Der er også kits, som du kan bruge. Tryk Escape i løbet af spillet for at se oplysninger om hvert af de kits og opgraderinger.

Robot Territorier SPILLE ►

Robot territorier

5
5 af 10 - 4300 stemmer
Spillet
56006
gange

skyde vildt i en robot fremtiden med hærgen alle omkring dig. Destroy og jonglere alt, hvad der bevæger sig. Brug mouseto formål, skal du klikke på mousebutton at skyde, hold og slip mousebutton at opkræve og skyde. Skyde fjender i luften for at gøre combos! Spillet er CPU-forbruget, som er indstillet til kvalitet til lav, hvis den kører langsomt.