Gratis Spil

Flyvende Iron Man

Spillet om robotter

Flyvende iron man

Flyvende Iron Man Bedømmelse: 7/10

Flyvende iron man spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Flyv med Iron Man i denne gratis på linje spil og redde byen. Med denne flash spil, du vil føle sig som en helt kontrollerer Ironman, et medlem af hævner. For at styre flyvningen af ​​Tony Stark og hans mekaniske rustning, flytte musen og skyde dine fjender med venstre abutton. Vær forsigtig med ikke at flyve for lavt, eller du vil gå ned og er nødt til at starte forfra.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 9556 gange online. Ranking 2426 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 66 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 9556 gange
Flyvende Iron Man

Gratis på linje spil Iron Man flyver gennem himlen af byen. Masser af robotter vil forsøge at afslutte dig, men du vil være i stand til at undgå dem med musen, mens du skyder på dem med din laser til at banke dem ud. Nyd denne superhelt spil og føler sig som en sand hævner medlem.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Flyvende Iron Man til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Robotter flash spil kaldet Flyvende Iron Man. Og husk det er et gratis spil kaldet Flyvende Iron Man, og det er forbundet med Robotter. Vores nye spil Flyvende Iron Man er et af de bedste spil i Robotter kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Flyvende Iron Man, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Flyvende Iron Man
TILBAGE

Robotter mest spillede spil

Byg en Robot 2 SPILLE ►

Byg en robot 2

5
5 af 10 - 41606 stemmer
Spillet
314582
gange

Byg en robot ud af en masse tossede dele derefter tage et skærmbillede, og læg dem i et fotogalleri af robotter, som andre kan se. Være lige så kreativ, som du kan med dette spil. Instruktioner: Klik og træk en del i værkstedet og bruge op-og ned piletasterne til at SCALE det og venstre og højre piletasterne til at rotere det. Når du er tilfreds med din robot tage et skærmbillede af det og sætte det i robot galleri.

Robot Forsvarspunkt SPILLE ►

Robot forsvarspunkt

5
5 af 10 - 7080 stemmer
Spillet
89101
gange

Du er en kæmpe robot, og du skal skyde alle at angribe dig. Der er mange opgraderinger og mange mulige projektpakker at bruge. Spille gennem alle 10 niveauer. Instruktioner: Brug piletasterne til at flytte. Brug musen til at sigte, og hold museknappen for at skyde. Der er også kits, som du kan bruge. Tryk Escape i løbet af spillet for at se oplysninger om hvert af de kits og opgraderinger.

Robot Territorier SPILLE ►

Robot territorier

5
5 af 10 - 4300 stemmer
Spillet
56538
gange

skyde vildt i en robot fremtiden med hærgen alle omkring dig. Destroy og jonglere alt, hvad der bevæger sig. Brug mouseto formål, skal du klikke på mousebutton at skyde, hold og slip mousebutton at opkræve og skyde. Skyde fjender i luften for at gøre combos! Spillet er CPU-forbruget, som er indstillet til kvalitet til lav, hvis den kører langsomt.