Gratis Spil

Taktisk Forsvar

Spillet om rumskibe

Taktisk forsvar

Taktisk Forsvar Bedømmelse: 5/10

Taktisk forsvar spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Din opgave i dette forsvar spillet er at forsvare jorden fra invaderer UFOs. Aliens invaderer vores jord, og det er op til dig at forsvare et vigtigt nukleare fabrikken. Gør dette ved at købe kanoner, uddannelse nye forsvarere og fortælle dem, hvad de skal gøre. Du er også nødt til at træffe strategiske beslutninger om, hvad kanoner, du køber, og hvad opgraderinger, du foretager. Brug musen til at styre alle aspekter af spillet.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 23143 gange online. Ranking 834 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 2482 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 23143 gange
Taktisk Forsvar

forsvarsordfører, angriberne, UFO, kanoner, strategi, mission,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Taktisk Forsvar til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Rumskibe flash spil kaldet Taktisk Forsvar. Og husk det er et gratis spil kaldet Taktisk Forsvar, og det er forbundet med Rumskibe. Vores nye spil Taktisk Forsvar er et af de bedste spil i Rumskibe kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Taktisk Forsvar, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Taktisk Forsvar
TILBAGE

Rumskibe mest spillede spil

Skyde skib SPILLE ►

Skyde skib

2
2 af 10 - 4514 stemmer
Spillet
62739
gange

I denne omgang plads, har du til at skyde en serie af bomber, forebygge disse gav dig, når du uploader en højde, bliver du nødt til at skyde et fly, forhindre flyet fra dig. For at gøre dette, skal du bruge piletasterne til at navigere i tagdækning og mellemrumstasten til at skyde.

Galaxen Skydd SPILLE ►

Galaxen skydd

5
5 af 10 - 7084 stemmer
Spillet
60353
gange

Din Galaxy är attackeras av främmande inkräktare. Din krigsfartyg anförtroddes ett viktigt uppdrag. Infiltrera fiendens utrymme styrkor och förstöra alla fartyg som styr militära operationer. En hel del fiende utrymme soldater och kamp plan kommer att stå i ditt sätt att försöka hindra dig från att utföra ditt uppdrag. Du kommer att flyga över olika slag inom varje nivå. Du kommer att möta olika fiendens fartyg att attackera dig på din väg till ditt mål. Förstör så många f ...

Rumfart SPILLE ►

Rumfart

5
5 af 10 - 1242 stemmer
Spillet
19997
gange

Brug dine evner til at manøvre din rumfartøj uden at blive ødelagt. Du bliver nødt til at styre rumfartøj gennem de forskellige niveauer indsamle orbs. Jo hurtigere du er, jo flere point du får! Pas på ikke at ramme vægge, som du vil blive straffet, afhængigt af hvor hårdt virkningen er. Brug piletasterne, WASD eller IJKL til at styre skibet.