Gratis Spil

Servitrice

Spil servitrice spil

Servitrice Spil

Servitrice spil, så du kan have det sjovt hver dag på vores websted, uden at installere eller downloade noget. Din online fritid og underholdning område.

Servitrice gratis spil

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefales servitrice spil

Nybegyndere Servitrice

 nybegyndere servitrice spil SPILLE ►

Vil du gerne være en servitrice? I denne gratis online spil styrer du en rookie servitrice. Du skal deltage i og betjene alle kunder uden at tage for meget, ellers vil de få gale. Vær opmærksom på, hvad de spørger, og ingen fejl. Kunderne ankommer til restauranten og sidde alene. Start med at tage til efterretning, hvad de ønsker at spise. K ... Læs mere

Servitrice gratis spil at spille gratis i danske og servitrice gratis flash spil til spille med de nyeste spil hver dag

Servitrice online spil

Nyt i servitrice

Servitrice

Spille gratis Online Spil i dansk. Spil, hvor tjenerne er nødt til at betjene kunder, tilberede og servere retter mad på en restaurant. Servitrice spil til piger. Tjener spil. Restaurant servitrice sjove spil. Servitrice spil. Spil af tjener. Står for servering i gæstfrihed industrien. De drenge og piger, der tjener kunderne på restauranter og barer. Restaurant servitricer spil. Mennesker, der tager ordrer ved bordene og tjene kundernes fødevarevirksomheder. Normalt er de piger eller unge fyre, der tjener en lønseddel med denne aktivitet. Arbejdere i restauranter. Arbejdstagere i barer og caféer. Simulatorer af restauranter, hvor en pige skal tage de kunder orden, gå ud i køkkenet for at forberede maden og derefter tjene det på bordet eller baren. Betjener kunder i en restaurant, café eller bar. Arbejde simulation spil. Praksis, som hvis det var dit job. Betjener tabeller og ønsker tips fra kunder.

servitrice Gratis Spil , som er virkelig sjovt at spille gratis servitrice flash spil. Denne kategori er forbundet med tjenere, hvor du skal tjene kunder, der vises for den virksomhed, hvor at arbejde. tjeneren job er at betjene kunder ved skranken. a skal se tilberedningen og madlavning. fade og kundeordrer med bakken. tilgodehavende kunder. rengør bar og tabeller. indsamle alle ved slutningen af dagen og forlade arbejdspladsen ren. lær en handel i disse spil venter tabeller, hvor du er nødt til at gøre, hvad der har at personale, der arbejder i en restaurant. være rart at folk, der kommer til dit etablering og hjælper jævnaldrende. du er nødt til at bære uniform altid velplejet. du er nødt til at være rart for kunderne at tjene gode tips.. Her finder du servitrice gratis spil at spille i dansk uden at skulle installere eller hente noget på din computer, vores indhold er 100% pålidelige. Ny servitrice spil, der opdateres hver dag og de bedste spil til børn. servitrice daglige gratis spil og videospil, som du kan bruge fra din computer og dele dem med dine venner og kontakter på de sociale netværk som Facebook, Twitter eller Google Plus.