Gratis Spil

Middag Restaurant

Spillet om servitrice

Middag restaurant

Middag Restaurant Bedømmelse: 5/10

Middag restaurant spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hjælp Jane til at være en god servitrice. Du bliver nødt til at rumme dine kunder i deres foretrukne siddepladser efter farve, derefter tage deres notater om, hvad de ønsker at spise. Serveres 'em hurtig eller de vil blive vred og gå væk, når du har bestået note til kokken, bør du tage det med til bordet, og derefter, når det er afsluttet, bliver du nødt til at tage dem kontrollen og lade bordet rent for en ny kunder. Lyder nemt? Nå det vil ikke, ved ikke, hvor langt den linje af kunder kan blive, er din restaurant blevet berømt, og altid har kunder, der ønsker at spise. Det er et spil baseret på den berømte spillet Diner Dash.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 19182 gange online. Ranking 994 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 628 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 19182 gange
Middag Restaurant

Diner Dash, diner, middag, aften måltid, servitrice,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Middag Restaurant til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Servitrice flash spil kaldet Middag Restaurant. Og husk det er et gratis spil kaldet Middag Restaurant, og det er forbundet med Servitrice. Vores nye spil Middag Restaurant er et af de bedste spil i Servitrice kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Middag Restaurant, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Middag Restaurant
TILBAGE

Servitrice mest spillede spil

Klæd tjeneren og servitrice SPILLE ►

Klæd tjeneren og servitrice

5
5 af 10 - 1462 stemmer
Spillet
25533
gange

Mode spil, hvor du nødt til at klæde tjeneren og servitrice i et hus, en elegant hushjælp. Har uniformer af alle indenlandske arbejdstagere fra hjemmet og er nødt til at vælge en for hver. For at gøre dette, skal du vælge en af ​​de tegn, mand eller kvinde (ved at klikke med musen), og vælge alle de tøj. Vælg hvert element ved at klikke på sko, hår, bukser, skjorte, nederdel, strømper og bakken. Placer hvert stykke på kroppen på den person. Når du er færdig med en, g ...

Café Servitrice SPILLE ►

Café servitrice

5
5 af 10 - 532 stemmer
Spillet
18217
gange

Betjener kunder i en café. I dette gratis online spil du styrer en servitrice på en café. Du skal deltage i og betjene alle kunder uden at tage for. Kunderne kommer til din cafe og sidde i de tomme tabeller, så de gør sig selv. Notater, når de ringer til dig til bordet og siger alt, hvad du beder om. Pass for at kokken til at forberede retter som hotdogs, pizza, salater, steaks og drikkevarer såsom kaffe eller sodavand. Serveres hurtigt alle kunder i caféen for at holde dem glade og komm ...

Diner Dash SPILLE ►

Diner dash

6
6 af 10 - 910 stemmer
Spillet
14802
gange

Klassiske spil Diner Dash, Flo servitricen, hvad kan vi sige om denne computer spil, der ikke allerede kender. Det \\ \'er en klassiker, en af ​​de mest spillede computerspil af brugerne. Du ved, du er nødt til at sidde dine kunder ved bordene efter farve og derefter tage deres noter om hvad de skal spise. Send hende væk hurtigt at tjene flere point og opnå mål.