Gratis Spil

basketbolde Pong

Spillet om sport

Basketbolde pong

Basketbolde Pong Bedømmelse: 7/10

Basketbolde pong spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette spil er spillet af røde robotter og blå robotter. Den røde robot med en cirkel er din robot. Du er nødt til at trække din robot og ramte bolden med robot hænder til at starte spillet. Der er 50 chancer i spillet. Hvis den blå robot får 0 point, og den røde robotten får mere end 10 point, vil du har vundet spillet. I dette spil, du vil bruge musen.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 5939 gange online. Ranking 3040 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 7.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Bedømmelse baseret på 34 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 5939 gange
basketbolde Pong

basketbolde, Bordtennis, boldspil,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet basketbolde Pong til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Sport flash spil kaldet basketbolde Pong. Og husk det er et gratis spil kaldet basketbolde Pong, og det er forbundet med Sport. Vores nye spil basketbolde Pong er et af de bedste spil i Sport kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet basketbolde Pong, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

basketbolde Pong
TILBAGE

Sport mest spillede spil

Håndbold, sidste minut SPILLE ►

Håndbold, sidste minut

5
5 af 10 - 11742 stemmer
Spillet
81847
gange

Det franske hold taber til Irland, så kun et minut, er du nødt til at score i sidste minut, det maksimale antal mål som nødvendigt. Har for at bruge musen til at flytte spilleren.

Haj Surf SPILLE ►

Haj surf

6
6 af 10 - 4628 stemmer
Spillet
67712
gange

Kan du lide at surfe? I dette spil, er du surfe mellem hajer og anothers hindringer: gummiring eller livet preserver, farlige bølger ... Dette spil er i mandarin kinesisk. Instruktioner: Brug piletasterne til at flytte og rumfart bar for at springe.

Strand Volleyball SPILLE ►

Strand volleyball

5
5 af 10 - 4456 stemmer
Spillet
54627
gange

Olympiske omgang beachvolley. Du er på stranden med vennerne. Du spiller en beachvolley kamp. Spillet er i mandarin kinesisk. Instruktioner: Brug musen til at hoppe og kaste bolden.