Gratis Spil

Golf i Himlen

Spillet om sport

Golf i himlen

Golf i Himlen Bedømmelse: 5/10

Golf i himlen spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil, du spiller golf på himlen. Du skal ramme golf bolden fra din flydende platform til flydende platform med flaget på det. Der en række forskellige huller, som man er nødt til at gøre dette til og derefter får du din score til sidst. Brug din mus til at sigte og skyde.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 8116 gange online. Ranking 2204 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 222 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 8116 gange
Golf i Himlen

golf, luftrum, hullet, golf klub,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Golf i Himlen til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Sport flash spil kaldet Golf i Himlen. Og husk det er et gratis spil kaldet Golf i Himlen, og det er forbundet med Sport. Vores nye spil Golf i Himlen er et af de bedste spil i Sport kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Golf i Himlen, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Golf i Himlen
TILBAGE

Sport mest spillede spil

Håndbold, sidste minut SPILLE ►

Håndbold, sidste minut

5
5 af 10 - 11742 stemmer
Spillet
81737
gange

Det franske hold taber til Irland, så kun et minut, er du nødt til at score i sidste minut, det maksimale antal mål som nødvendigt. Har for at bruge musen til at flytte spilleren.

Haj Surf SPILLE ►

Haj surf

6
6 af 10 - 4628 stemmer
Spillet
67593
gange

Kan du lide at surfe? I dette spil, er du surfe mellem hajer og anothers hindringer: gummiring eller livet preserver, farlige bølger ... Dette spil er i mandarin kinesisk. Instruktioner: Brug piletasterne til at flytte og rumfart bar for at springe.

Strand Volleyball SPILLE ►

Strand volleyball

5
5 af 10 - 4456 stemmer
Spillet
54532
gange

Olympiske omgang beachvolley. Du er på stranden med vennerne. Du spiller en beachvolley kamp. Spillet er i mandarin kinesisk. Instruktioner: Brug musen til at hoppe og kaste bolden.