Gratis Spil

Star Wars Jedi

Spillet om Star Wars

Star Wars Jedi

Star Wars Jedi Bedømmelse: 4/10

Star Wars Jedi spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Luke Skywalker ønsker at være en Jedi Knight, er testen med en sfærisk robotter og et lyssværd. Klik på et område, når det er i nærheden af Jedi.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 37264 gange online. Ranking 470 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 2426 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 37264 gange
Star Wars Jedi

Jedi, Jedi Knight, Padawan,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Star Wars Jedi til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Star Wars flash spil kaldet Star Wars Jedi. Og husk det er et gratis spil kaldet Star Wars Jedi, og det er forbundet med Star Wars. Vores nye spil Star Wars Jedi er et af de bedste spil i Star Wars kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Star Wars Jedi, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Star Wars Jedi
TILBAGE

Star Wars mest spillede spil

Besejre imperium i Star Wars SPILLE ►

Besejre imperium i Star Wars

6
6 af 10 - 5908 stemmer
Spillet
79075
gange

I dette spil er du nødt til at bruge din lyssværd til at besejre Darth Vader, stormtropper, Darth Maul og selv kejseren selv, Kejser Palpatine. Brug din lyssværd til at dræbe alle de slemme fyre i filmen serien Star Wars. Klik med musen på de onde, der vises på scenen og dræbe lyssværd. Et spil om hurtighed og evner med musen. Tegnene vises lige et sekund, og du nødt til at dræbe dem med et enkelt klik.

Lyssværd bekæmpe SPILLE ►

Lyssværd bekæmpe

5
5 af 10 - 5132 stemmer
Spillet
66892
gange

De lyssværd kamp vil begynde. Vælg en af disse to klassiske figurer Jedi Star Wars Obi Wan Kenobi eller Anakin Skywalker, og derefter angreb for at vinde. Tryk på knappen \"A\" og \"D\" til at angribe. Og hvis du har al den energi du trykker på mellemrumstasten for at bruge de særlige angreb.

Star Wars Plads Kamp SPILLE ►

Star Wars Plads Kamp

5
5 af 10 - 3408 stemmer
Spillet
48517
gange

Konkurrer mod skibe af android krigere. fangst objekter blå, rød og gul for at få liv eller forbedre angrebet. Flyt musen. Skyd med klik.