Gratis Spil

Erobre Skiftevis

Spillet om strategi

Erobre skiftevis

Erobre Skiftevis Bedømmelse: 6/10

Erobre skiftevis spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Orcs, pirater, og mærkelige blå fishfolk myldrer rundt omkring på øerne! Saml dine kræfter, udvikle nye teknologier, håndværk lusket taktik, og skubbe disse angriberne ud af vores land! Brug taltasterne 1-6 til at vælge enhed, der er i kamp. Klik på de grønne pile til at indsætte enheder. Når din moral bar fylder op, kan du trykke på mellemrumstasten for at sende en hel bølge af enheder. Kryds den modsatte kant for at skade din fjendes base camp. Når sine hitpoints når nul, vil fjenden ikke være i stand til at indsætte yderligere styrker. Efter en kamp, kan du bruge hvilken som helst XP, du har tjent på opgraderinger på Akademiet. Nogle byer vil låse op for nye typer af enheder, som du derefter kan flytte ind i din hær ved hjælp af Kaserne vinduet. På skærmen Bibliotek kan du se statistik for fjendtlig enhed typer.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 7826 gange online. Ranking 2887 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 82 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 7826 gange
Erobre Skiftevis

Et strategi spil (eller strategisk spil) er et spil (ikke nødvendigvis videospil), hvor spillerne autonome og uncoerced færdigheder for at træffe beslutninger har stor betydning for udfaldet af spillet. Næsten alle strategi spil kræver interne beslutningsproces træ stil tænkning, og typisk meget høj situationsfornemmelse.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Erobre Skiftevis til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Strategi flash spil kaldet Erobre Skiftevis. Og husk det er et gratis spil kaldet Erobre Skiftevis, og det er forbundet med Strategi. Vores nye spil Erobre Skiftevis er et af de bedste spil i Strategi kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Erobre Skiftevis, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Erobre Skiftevis
TILBAGE

Strategi mest spillede spil

Den Afhøre af Mønterne i Skat SPILLE ►

Den afhøre af mønterne i skat

5
5 af 10 - 3242 stemmer
Spillet
37702
gange

Skjul mønterne af din skat på din side af skærmen og fælde miner også. Du er nødt til at finde mønter i skat af fjenden, før fjenden finde din. Hvis du finder en skattekiste af fjenden, vil du have ekstra tid, men hvis du finder et af sine fælder, vil du miste drejninger. Play the Game. Spillet kommer fra Disney.co.uk Lege.

Forsvare Astrum Planet SPILLE ►

Forsvare astrum planet

6
6 af 10 - 2614 stemmer
Spillet
36631
gange

Astrum er en planet med en deponering af uran, de vigtigste handel ressource. Du skal beskytte planeten fra overgreb! Spil med din mus og have det sjovt!

Eksplosive Juveler SPILLE ►

Eksplosive juveler

3
3 af 10 - 1560 stemmer
Spillet
20136
gange

I dette vanedannende spil, skal du ødelægge perler, der har samme farve og undgå at perler med forskellige farver ikke knuse. Du bevæger musen for at fortrænge. Du mister kampen, når du har knust tre perler med forskellige farver.