Gratis Spil

Puslespil af SvampeBob på Hawaii

Spillet om SvampeBob Firkant

Puslespil af SvampeBob på Hawaii

Puslespil af SvampeBob på Hawaii Bedømmelse: 3/10

Puslespil af SvampeBob på Hawaii spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

SvampeBob har været på ferie i Hawaii. En sjov tur med alle venner af hans tv-serier. I dette spil, er du nødt til at gøre dette puslespil af SvampeBob og billedet bliver hel igen at se. I det oprindelige billede for at se SvampeBob spille den typiske Hawaiian guitar, ukulele. Vores ven er iført Hawaii tøj som den klassiske nederdel lavet af plantevæv. Alle tegn i serien var klædt i traditionelle kostumer Hawaii ferie. For at fuldende billedet ved at klikke og trække brikkerne til at passe, ved hjælp af musen.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 14663 gange online. Ranking 1247 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 3.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Bedømmelse baseret på 784 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 14663 gange
Puslespil af SvampeBob på Hawaii

Vores venner i den animerede serie SvampeBob Firkant har været på ferie i Hawaii. Alle var klædt i farverige skjorter og spiller sport og spille under vandet. SvampeBob kjoler som Hawaii med et skørt lavet af planter og spiller en typisk hawaiiansk musikinstrument. Ukulele er et musikinstrument med fire strygere presset, brugt som et instrument i musikken af Hawaii-øerne. Ukulele er meget udbredt i musik af Polynesien og er altid forbundet med hawaiiansk musik. Vores venner klarer sig godt i deres rejse, og nu vil du have dig godt færdiggøre billedet af din ferie.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Puslespil af SvampeBob på Hawaii til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i SvampeBob Firkant flash spil kaldet Puslespil af SvampeBob på Hawaii. Og husk det er et gratis spil kaldet Puslespil af SvampeBob på Hawaii, og det er forbundet med SvampeBob Firkant. Vores nye spil Puslespil af SvampeBob på Hawaii er et af de bedste spil i SvampeBob Firkant kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Puslespil af SvampeBob på Hawaii, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Puslespil af SvampeBob på Hawaii
TILBAGE

SvampeBob Firkant mest spillede spil

Farvelægning en Scener SvampeBob Firkant SPILLE ►

Farvelægning en Scener SvampeBob Firkant

6
6 af 10 - 3820 stemmer
Spillet
49772
gange

I dette spil er du nødt til at farve en scene i tv-serie SvampeBob Firkant. Til det, du er nødt til at vælge en farve på den palet af farver, klikke på en farve med musen, og male et objekt med den farve, du har valgt.

Kostumer til SvampeBob SPILLE ►

Kostumer til SvampeBob

5
5 af 10 - 1980 stemmer
Spillet
45671
gange

I dette spil har du til at pynte SvampeBob. For at gøre kostume, vælg din ansigtsudtryk, bliver dit ansigt vil have, ved at klikke på ikonerne i venstre side af skærmen, og hans kostume, ved at klikke på ikonerne øverst på skærmen. Dragterne er: pirat, aggressiv udøvende, balletdanser, robot eller en sports-afspiller eller andre. Du er nødt til at lave en sjov kostume for denne karakter til at gå sjovt. Du ved, at SvampeBob elsker kostumer og i dette spil er du nødt til at søge orig ...

Puslespil af huset SvampeBob SPILLE ►

Puslespil af huset SvampeBob

6
6 af 10 - 2426 stemmer
Spillet
36132
gange

Vide, hvor SvampeBob bor? Han bor i en ananas i bunden af ​​havet. I dette spil, er du nødt til at gøre et puslespil af et billede af tegneserie SvampeBob Firkant. At fuldføre puslespil, bruge musen til at klikke og trække brikkerne til at passe sammen. På billedet kan vi se huset af vores ven, som er en ananas og ved siden af ​​huset af sin nabo og ven. De to huse er på bunden af ​​havet, hvor personerne bor. En tegneserie for børn er en af ​R ...