Gratis Spil

Surf med SvampeBob

Spillet om SvampeBob Firkant

Surf med SvampeBob

Surf med SvampeBob Bedømmelse: 6/10

Surf med SvampeBob spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Surfing er en af ​​de mest populære sportsgrene i verden. Surfing er en meget sund og sjov aktivitet. Vores venner i den animerede tv-serie SvampeBob har hiked at surfe på bølgerne i havet. Selv om de lever under vand, undertiden kommer til overfladen for at have en god tid surfing. Nyd at gøre dette puslespil mere sporty venner, når du surfer med venner. At fuldføre puslespil, bruge musen til at klikke og trække hvert stykke fordi brikkerne skal passe sammen.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 17788 gange online. Ranking 1036 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 1212 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 17788 gange
Surf med SvampeBob

Surfing er en sport, der praktiseres på havet. Denne sport består i at glide og gøre omgange på en bølge stående på et bord. I øjeblikket alt om surfing er at tage det ekstreme, er det blevet moderne. Der er luft øvelser, ridning store bølger, farlige manøvrer i almindelighed, og mange varianter af surf konkurrencer verden over. Der er millioner af mennesker, der praktiserer i store dele af flodbølger. SvampeBob Vores venner har redet på bølgerne i Hawaii, hvor sporten er mere populær i USA.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Surf med SvampeBob til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i SvampeBob Firkant flash spil kaldet Surf med SvampeBob. Og husk det er et gratis spil kaldet Surf med SvampeBob, og det er forbundet med SvampeBob Firkant. Vores nye spil Surf med SvampeBob er et af de bedste spil i SvampeBob Firkant kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Surf med SvampeBob, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Surf med SvampeBob
TILBAGE

SvampeBob Firkant mest spillede spil

Farvelægning en Scener SvampeBob Firkant SPILLE ►

Farvelægning en Scener SvampeBob Firkant

6
6 af 10 - 3820 stemmer
Spillet
49772
gange

I dette spil er du nødt til at farve en scene i tv-serie SvampeBob Firkant. Til det, du er nødt til at vælge en farve på den palet af farver, klikke på en farve med musen, og male et objekt med den farve, du har valgt.

Kostumer til SvampeBob SPILLE ►

Kostumer til SvampeBob

5
5 af 10 - 1980 stemmer
Spillet
45671
gange

I dette spil har du til at pynte SvampeBob. For at gøre kostume, vælg din ansigtsudtryk, bliver dit ansigt vil have, ved at klikke på ikonerne i venstre side af skærmen, og hans kostume, ved at klikke på ikonerne øverst på skærmen. Dragterne er: pirat, aggressiv udøvende, balletdanser, robot eller en sports-afspiller eller andre. Du er nødt til at lave en sjov kostume for denne karakter til at gå sjovt. Du ved, at SvampeBob elsker kostumer og i dette spil er du nødt til at søge orig ...

Puslespil af huset SvampeBob SPILLE ►

Puslespil af huset SvampeBob

6
6 af 10 - 2426 stemmer
Spillet
36132
gange

Vide, hvor SvampeBob bor? Han bor i en ananas i bunden af ​​havet. I dette spil, er du nødt til at gøre et puslespil af et billede af tegneserie SvampeBob Firkant. At fuldføre puslespil, bruge musen til at klikke og trække brikkerne til at passe sammen. På billedet kan vi se huset af vores ven, som er en ananas og ved siden af ​​huset af sin nabo og ven. De to huse er på bunden af ​​havet, hvor personerne bor. En tegneserie for børn er en af ​R ...