Gratis Spil

Puslespil af SvampeBob og hans venner

Spillet om SvampeBob Firkant

Puslespil af SvampeBob og hans venner

Puslespil af SvampeBob og hans venner Bedømmelse: 5/10

Puslespil af SvampeBob og hans venner spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Alle tegn i tegneserie SvampeBob er samlet for at spille for at gøre sæbebobler. Men under havet ikke kan gøre begravelsen, som vi gør med sæbe og vand. De gør luftbobler. I dette spil har du til at fuldende billedet af dette puslespil af SvampeBob, når man spiller med vennerne. At spille spillet: Vælg det antal stykker, som billedet er delt til at bestemme spillets sværhedsgrad. Klik med musen på et stykke og trække dette, indtil du tror, ​​du passer til at deltage.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 13689 gange online. Ranking 1353 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 710 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 13689 gange
Puslespil af SvampeBob og hans venner

SvampeBob er en animeret serie fuld af tegn, der bor i en by under havet. På billedet af vores spil, kan vi se de tegn, de spiller. De er marine dyr med menneskers adfærd, såsom venner eller leg. I scenen ser vi et egern iført en våddragt, en søstjerne, en blæksprutte i en gigantisk boble, snegle og alle mulige havdyr. Alt, hvad de har det sjovt at spille. Vi kan alle lide at være som en fisk at være under vandet og lege med bobler.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Puslespil af SvampeBob og hans venner til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i SvampeBob Firkant flash spil kaldet Puslespil af SvampeBob og hans venner. Og husk det er et gratis spil kaldet Puslespil af SvampeBob og hans venner, og det er forbundet med SvampeBob Firkant. Vores nye spil Puslespil af SvampeBob og hans venner er et af de bedste spil i SvampeBob Firkant kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Puslespil af SvampeBob og hans venner, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Puslespil af SvampeBob og hans venner
TILBAGE

SvampeBob Firkant mest spillede spil

Farvelægning en Scener SvampeBob Firkant SPILLE ►

Farvelægning en Scener SvampeBob Firkant

6
6 af 10 - 3820 stemmer
Spillet
49772
gange

I dette spil er du nødt til at farve en scene i tv-serie SvampeBob Firkant. Til det, du er nødt til at vælge en farve på den palet af farver, klikke på en farve med musen, og male et objekt med den farve, du har valgt.

Kostumer til SvampeBob SPILLE ►

Kostumer til SvampeBob

5
5 af 10 - 1980 stemmer
Spillet
45671
gange

I dette spil har du til at pynte SvampeBob. For at gøre kostume, vælg din ansigtsudtryk, bliver dit ansigt vil have, ved at klikke på ikonerne i venstre side af skærmen, og hans kostume, ved at klikke på ikonerne øverst på skærmen. Dragterne er: pirat, aggressiv udøvende, balletdanser, robot eller en sports-afspiller eller andre. Du er nødt til at lave en sjov kostume for denne karakter til at gå sjovt. Du ved, at SvampeBob elsker kostumer og i dette spil er du nødt til at søge orig ...

Puslespil af huset SvampeBob SPILLE ►

Puslespil af huset SvampeBob

6
6 af 10 - 2426 stemmer
Spillet
36132
gange

Vide, hvor SvampeBob bor? Han bor i en ananas i bunden af ​​havet. I dette spil, er du nødt til at gøre et puslespil af et billede af tegneserie SvampeBob Firkant. At fuldføre puslespil, bruge musen til at klikke og trække brikkerne til at passe sammen. På billedet kan vi se huset af vores ven, som er en ananas og ved siden af ​​huset af sin nabo og ven. De to huse er på bunden af ​​havet, hvor personerne bor. En tegneserie for børn er en af ​R ...