Gratis Spil

The Simpsons Kryds og Tværs

Spillet om tænke

The simpsons kryds og tværs

The Simpsons Kryds og Tværs Bedømmelse: 6/10

The simpsons kryds og tværs spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Kan du lide krydsord? Kan du lide den tv-serie The Simpsons? Instruktioner: Brug musen til at vælge et billede og skrive svaret. Du kan også klikke på venstre museknap på spørgsmålet og skrive svaret. Et klassisk krydsogtværs, der tester din viden om serien The Simpsons. Sikker på at du kender alle de tegn, alle steder, alt dette vil hjælpe dig med at gennemføre spillet. Hvis du har set mange episoder, at du genkende alle tegnene, og har alle svarene. En intelligens problem for nogle sjove.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 122532 gange online. Ranking 90 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 20270 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 122532 gange
The Simpsons Kryds og Tværs

Simpsons krydsord, hvor du skal udfylde de spørgsmål om serien. Navnene på de tegn, navne på byer og andre ting om serien. De giver fingerpeg til de rigtige svar, og du er nødt til at udfylde hullerne tekster venstre. I hver hvid firkant med et bogstav. Du er nødt til at udfylde alle de hvide firkanter for at vinde spillet. Målet er at finde alle svarene på de stillede spørgsmål på venstre side af skærmen. Det er et spil på engelsk, så du også kan bruges til at øve sig på sproget.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet The Simpsons Kryds og Tværs til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Tænke flash spil kaldet The Simpsons Kryds og Tværs. Og husk det er et gratis spil kaldet The Simpsons Kryds og Tværs, og det er forbundet med Tænke. Vores nye spil The Simpsons Kryds og Tværs er et af de bedste spil i Tænke kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet The Simpsons Kryds og Tværs, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

The Simpsons Kryds og Tværs
TILBAGE

Tænke mest spillede spil

Online Skak SPILLE ►

Online skak

5
5 af 10 - 11332 stemmer
Spillet
104398
gange

Et skakspil online! Prøv at vinde dette online spil og få afslutte kongen af ​​modstanderen. Instruktioner: spilles på et 8x8 bræt med 64 felter. Ved første, kontrol hver spiller (en spiller med hvide brikker og et med sorte brikker) 16 stykker: en konge, en dronning, to tårne​​, to riddere, to biskopper og otte bønder. Formålet med spillet er at skakmat kongen af modstanderen, så kongen er truet, og der er ingen måde at gøre et forsøg uden at dø. Du spiller ...

Parenting Word Search SPILLE ►

Parenting word search

5
5 af 10 - 17440 stemmer
Spillet
102426
gange

Parenting baseret ordet søgning spillet. Klik og træk for at vælge ord fra spillet bord. Finsk hurtigt få fat på den største bonus point, som du kan. Hver spiller vil tilfældigt sted en undergruppe af ord fra biblioteket, så alle spil er anderledes.

Memorama SPILLE ►

Memorama

5
5 af 10 - 12120 stemmer
Spillet
72664
gange

Test din hukommelse og forbedre din koncentration ved at lægge 16 sjove billeder i par. Uret tikker, så spille så hurtigt som du kan! Du får point hver gang du foretager en match. Vær forsigtig, fordi du mister point hver gang du gætte forkert. Instruktioner: Klik på to billeder, der forsøger at gøre et par lige så hurtig som muligt.