Gratis Spil

Dræb Trolden

Spillet om tænke

Dræb trolden

Dræb Trolden Bedømmelse: 6/10

Dræb trolden spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hjælpe med at redde riget ved at dræbe den ildelugtende trold og gemme de riddere med imponerende 3D-effekt og virkelige fysik spil. Brug din problemløsning færdigheder til at løse hver physic puslespil niveau. Hvert niveau er mere udfordrende og interessant end det sidste. Når du starter, vil du ikke stoppe! Det eneste du kan gøre i det, er at bruge musen for at fjerne træ stykker. Med denne viden, dine puslespil færdigheder nødt til at gøre resten!

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 6898 gange online. Ranking 3249 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 28 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 6898 gange
Dræb Trolden

Vidste du, at tænkning er en færdighed, og derfor kan udnyttes og forbedres? Prøv at øve aktiviteter, der kan skærpe din evne til at opfatte mønstre og genkende problemer, et centralt element i at løse gåder, som dem i denne kategori, eller som dette specifikke en. En perfekt måde at udøve din hjerne!

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Dræb Trolden til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Tænke flash spil kaldet Dræb Trolden. Og husk det er et gratis spil kaldet Dræb Trolden, og det er forbundet med Tænke. Vores nye spil Dræb Trolden er et af de bedste spil i Tænke kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Dræb Trolden, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Dræb Trolden
TILBAGE

Tænke mest spillede spil

The Simpsons Kryds og Tværs SPILLE ►

The simpsons kryds og tværs

6
6 af 10 - 20270 stemmer
Spillet
122423
gange

Kan du lide krydsord? Kan du lide den tv-serie The Simpsons? Instruktioner: Brug musen til at vælge et billede og skrive svaret. Du kan også klikke på venstre museknap på spørgsmålet og skrive svaret. Et klassisk krydsogtværs, der tester din viden om serien The Simpsons. Sikker på at du kender alle de tegn, alle steder, alt dette vil hjælpe dig med at gennemføre spillet. Hvis du har set mange episoder, at du genkende alle tegnene, og har alle svarene. En intelligens problem for nogle s ...

Online Skak SPILLE ►

Online skak

5
5 af 10 - 11332 stemmer
Spillet
104261
gange

Et skakspil online! Prøv at vinde dette online spil og få afslutte kongen af ​​modstanderen. Instruktioner: spilles på et 8x8 bræt med 64 felter. Ved første, kontrol hver spiller (en spiller med hvide brikker og et med sorte brikker) 16 stykker: en konge, en dronning, to tårne​​, to riddere, to biskopper og otte bønder. Formålet med spillet er at skakmat kongen af modstanderen, så kongen er truet, og der er ingen måde at gøre et forsøg uden at dø. Du spiller ...

Parenting Word Search SPILLE ►

Parenting word search

5
5 af 10 - 17440 stemmer
Spillet
102310
gange

Parenting baseret ordet søgning spillet. Klik og træk for at vælge ord fra spillet bord. Finsk hurtigt få fat på den største bonus point, som du kan. Hver spiller vil tilfældigt sted en undergruppe af ord fra biblioteket, så alle spil er anderledes.