Gratis Spil

Farvelægning Frugt og Grøntsager

Spillet om tegninger til farvelægning

Farvelægning frugt og grøntsager

Farvelægning Frugt og Grøntsager Bedømmelse: 5/10

Farvelægning frugt og grøntsager spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Nyd farvelægning denne serie af frugt og grøntsager. Til det, klik på en farve med musen, og efter klik på det element, du ønsker at male med denne farve.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 105049 gange online. Ranking 111 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 10234 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 105049 gange
Farvelægning Frugt og Grøntsager

Farvelæg tomater, æbler maleri, tegning græskar,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Farvelægning Frugt og Grøntsager til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Tegninger til Farvelægning flash spil kaldet Farvelægning Frugt og Grøntsager. Og husk det er et gratis spil kaldet Farvelægning Frugt og Grøntsager, og det er forbundet med Tegninger til Farvelægning. Vores nye spil Farvelægning Frugt og Grøntsager er et af de bedste spil i Tegninger til Farvelægning kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Farvelægning Frugt og Grøntsager, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Farvelægning Frugt og Grøntsager
TILBAGE

Tegninger til farvelægning mest spillede spil

Farvelægning Billede af Avatar SPILLE ►

Farvelægning billede af avatar

4
4 af 10 - 1454 stemmer
Spillet
24343
gange

I dette spil, har du til at farve dette billede, hvor du kan se de vigtigste figurer fra filmen Avatar, Jake og Neytiri. I dette spil, har du til at farve dette billede, hvor du kan se hovedpersonerne i Avatar (James Cameron film). For at gøre dette, skal du klikke på en farve med musen og male et billede element med denne farve, ved at klikke på elementet. Du kan være kreativ med brugen af farver, men du ved, at det meste af kroppen af de udlændinge i denne film er blå. Mennesker nå et v ...

Farvelægning en prinsesse SPILLE ►

Farvelægning en prinsesse

4
4 af 10 - 1302 stemmer
Spillet
23326
gange

Prinsessen af slottet går en tur, men er på en verden uden farve, du har til at male dette billede i sort og hvid af den smukke kongerige og dens haver. I dette spil, foreslår vi en udfordring, hvor du er nødt til at farve billedet af en prinsesse, når ud til en tur i slotshaven. At male det billede, du klikker med musen på en farvepalet findes på venstre side af skærmen, skal du vælge det emne, du ønsker at male, klikke med musen. Flot landskab, der har brug for din hjælp til at få ...

Tegning en engel. SPILLE ►

Tegning en engel.

4
4 af 10 - 944 stemmer
Spillet
19440
gange

I dette spil, har du til at hjælpe Alice at trække de smukkeste engel i byen. For at gøre dette, vil du klikker med musen, på en farve, og efter at klikke på det objekt, du ønsker at tegne med denne farve. Når du er færdig med farver billedet, vil du udskrive billedet.