Gratis Spil

Tetris

Spil tetris spil

Tetris Spil

Tetris spil, så du kan have det sjovt hver dag på vores websted, uden at installere eller downloade noget. Din online fritid og underholdning område.

Tetris gratis spil

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefales tetris spil

Poker Tetris

 poker tetris spil SPILLE ►

Denne version af Tetris poker regler, der anvendes til at danne grupper af fem blokke. Du bør forsøge at lave den bedste fem korts pokerhånd lodret eller vandret. Bruger den F og J tasterne eller siden pilene til at flytte blokke horisontalt. Tryk på D-og K-nøgler eller de lodrette pile til at rotere stykker. Hvis du hurtigt trykke på mellemr ... Læs mere

Tetris gratis spil at spille gratis i danske og tetris gratis flash spil til spille med de nyeste spil hver dag

Tetris online spil

Nyt i tetris

Tetris

Spille gratis Online Spil i dansk. Spil gratis online Tetris. Tetris er et spil, hvor geometriske brikker vises øverst på skærmen. Stykkerne falder ned linier gjorde. Formålet er at passe alle brikkerne mulige i bunden af skærmen. Vend stykkerne, når de falder til at blive placeret i den position mere end interesseret. Du er nødt til at gøre rækker af fanerne nederst. Hvis du afslutter en række uden at have nogen huller mellem fanerne, vil hele rækken forsvinde. For at spille flash spil online Tetris spansk. Du er nødt til at gøre, er at rydde skærmen så længe som muligt for at vinde. Modstår med tomme skærm så længe som muligt for at vinde spillet.

tetris Gratis Spil , som er virkelig sjovt at spille gratis tetris flash spil. Denne kategori er forbundet med det er et puslespil, hvor chips er at passe uregelmæssige former. spillet er populære i verden, er tilgængelig for alle spilkonsoller og pc-styresystemer, samt multimedieenheder såsom grafregnere, mobiltelefoner, bærbare medieafspillere og pda'er. har prisen for bedste spil hele tiden. tetris stykker har uregelmæssige former kaldet polyomino. geometriske figurer falde, og du nødt til at placere hvert stykke på din bekvemmelighed, så der ikke er nogen huller mellem fanerne. modstå så længe som muligt. jo længere du spiller jo sværere bliver det spillet for chips falder mere fart. et spil skabt i sovjetunionen, som er blevet meget populær i alle lande.. Her finder du tetris gratis spil at spille i dansk uden at skulle installere eller hente noget på din computer, vores indhold er 100% pålidelige. Ny tetris spil, der opdateres hver dag og de bedste spil til børn. tetris daglige gratis spil og videospil, som du kan bruge fra din computer og dele dem med dine venner og kontakter på de sociale netværk som Facebook, Twitter eller Google Plus.