Gratis Spil

The Simpsons

Spil The Simpsons spil

The Simpsons spil

The Simpsons spil, så du kan have det sjovt hver dag på vores websted, uden at installere eller downloade noget. Din online fritid og underholdning område.

The Simpsons gratis spil

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefales The Simpsons spil

Skatere Bart Simpson

 skatere bart simpson spil SPILLE ►

I dette spil, har du til at fuldføre puslespil af skatere Bart Simpson. Til at fuldføre det, du er nødt til at klikke og trække brikkerne til at passe dem, ved hjælp af musen. Bart Simpson er en fiktiv hovedperson i den animerede tv-serie The Simpsons, og den ældste barn i den eponyme familien.

The simpsons gratis spil at spille gratis i danske og the simpsons gratis flash spil til spille med de nyeste spil hver dag

The Simpsons online spil

Nyt i The Simpsons

The Simpsons

Spille gratis Online Spil i dansk. Det er en serie af tv tegneserie for voksne. Eventyr af en familie med en far, mor, sønner og to døtre, der bor i en amerikansk by. En vanvittig familie, der bor mange eventyr vanvittigt. Hovedpersonerne er far og søn Homer Simpson Bart Simpson altid komme ind eventyr. Det er en komedieserie for voksne. Serien krøniker liv og dag til dag i en middelklasse familie, som består af Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie Simpson, der bor i en fiktiv by kaldet Springfield. Matt Groening er skaberen af serien. Matt Groening og James L. Brooks var executive producers på serien. The Simpsons er almindeligt anset for at være en af ​​de største tv-serier gennem tiderne.

The Simpsons Gratis Spil , som er virkelig sjovt at spille gratis The Simpsons flash spil. Denne kategori er forbundet med homer simpson bedre kendt som homer j. simpson er en af ​​hovedpersonerne i tv-serien the simpsons tegneserie. han er far til familien og en af ​​de centrale og vigtigste figurer i serien. homer er blevet en af ​​de mest indflydelsesrige fiktive karakterer af hele tiden. marge simpson er hustru til homer simpson og mor til tre børn: bart, lisa og maggie. bart simpson er 10 og er den førstefødte og eneste søn af homer og marge simpson. bart er problemet barn i familien. lisa simpson er den midterste barn af homer og marge simpson, og søster til bart og maggie. det er den mest komplekse karakter i serien, det smarteste og mest personlighed. maggie simpson er baby i familien. animeret sitcom skabt af matt groening for fox broadcasting company.. Her finder du The Simpsons gratis spil at spille i dansk uden at skulle installere eller hente noget på din computer, vores indhold er 100% pålidelige. Ny The Simpsons spil, der opdateres hver dag og de bedste spil til børn. The Simpsons daglige gratis spil og videospil, som du kan bruge fra din computer og dele dem med dine venner og kontakter på de sociale netværk som Facebook, Twitter eller Google Plus.