Gratis Spil

puslespil af Simpsons Julekrybbe

Spillet om The Simpsons

puslespil af Simpsons Julekrybbe

Puslespil af Simpsons Julekrybbe Bedømmelse: 6/10

puslespil af Simpsons Julekrybbe spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Karaktererne i Simpson har gjort deres egen version af Fødselskirken scene for en særlig jul episode. I dette puslespil synes forskellige tegn udklædte som bibelske personer. Saint Joseph er Homer, Marge er Jomfru Maria, Bart er Jesusbarnet og Lisa er en engel. Dr. Hibbert, Skinner og professor Frink er Magi. Karl og Lenny spiller rollen som to hyrder. At se hele scenen, skal du genopbygge dette puslespil montering hver af brikkerne på plads.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 33078 gange online. Ranking 534 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 3740 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 33078 gange
puslespil af Simpsons Julekrybbe

Fødselskirken scene er det tidspunkt, hvor Jesus Kristus blev født i en portal Betlehem. De tegneseriefigurer af Simpson vises som tegn i Bibelen, en vigtig episode af kristendommen. Dette øjeblik hører til et af de særlige jule episoder, der finder sted hvert år i denne tv-serie. I disse jule episoder relaterede historier eller passager i Bibelen som denne scene.

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet puslespil af Simpsons Julekrybbe til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i The Simpsons flash spil kaldet puslespil af Simpsons Julekrybbe. Og husk det er et gratis spil kaldet puslespil af Simpsons Julekrybbe, og det er forbundet med The Simpsons. Vores nye spil puslespil af Simpsons Julekrybbe er et af de bedste spil i The Simpsons kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet puslespil af Simpsons Julekrybbe, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

puslespil af Simpsons Julekrybbe
TILBAGE

The Simpsons mest spillede spil

Hvem vil være millionær? The Simpsons SPILLE ►

Hvem vil være millionær? The Simpsons

6
6 af 10 - 27884 stemmer
Spillet
276040
gange

Version af tv-program, der vil teste din viden om tv-serie The Simpsons, du går stille spørgsmål om serien og er nødt til at gå reagerer at nå vinde en million, og du vil være en millionær.

Homer og Flanders SPILLE ►

Homer og Flanders

5
5 af 10 - 19830 stemmer
Spillet
186123
gange

Spil hvor du er Homer Simpson, din mission er at afslutte Flanders familie til gunfire, men uden at skade andre mennesker. Du vil passere niveauer med mere vanskelig, da alle dele af Flanders familien bevæger sig hurtigere.

Det Interaktive Hus i The Simpsons SPILLE ►

Det Interaktive Hus i The Simpsons

5
5 af 10 - 18016 stemmer
Spillet
136266
gange

Oplev alle de ting du kan gøre her i huset, har du en komplet liste af ting at gøre, men efterforskning, der er skjulte hemmeligheder. Nyd hjem af Simpsons på computeren.