Gratis Spil

glade Homer Simpson

Spillet om The Simpsons

glade Homer Simpson

Glade Homer Simpson Bedømmelse: 6/10

glade Homer Simpson spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Homer er lykkelig, fordi han vandt konkurrencen om øl i Moe's hjem og Bart lavet et foto. Problemet er, at Maggie har brudt foto og Bart er nødt til at indsætte billedet, før Homer se billedet er brudt. Hjælp Bart at rekonstruere billedet. Vælg stykke med musen og whenyou tilslutte 2 eller flere stykker, vil disse blive medlem automatisk.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 15273 gange online. Ranking 1149 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 6.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Bedømmelse baseret på 1046 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 15273 gange
glade Homer Simpson

Homer, voksen tegneserie, klassisk tv,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet glade Homer Simpson til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i The Simpsons flash spil kaldet glade Homer Simpson. Og husk det er et gratis spil kaldet glade Homer Simpson, og det er forbundet med The Simpsons. Vores nye spil glade Homer Simpson er et af de bedste spil i The Simpsons kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet glade Homer Simpson, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

glade Homer Simpson
TILBAGE

The Simpsons mest spillede spil

Hvem vil være millionær? The Simpsons SPILLE ►

Hvem vil være millionær? The Simpsons

6
6 af 10 - 27886 stemmer
Spillet
276614
gange

Version af tv-program, der vil teste din viden om tv-serie The Simpsons, du går stille spørgsmål om serien og er nødt til at gå reagerer at nå vinde en million, og du vil være en millionær.

Homer og Flanders SPILLE ►

Homer og Flanders

5
5 af 10 - 19830 stemmer
Spillet
186692
gange

Spil hvor du er Homer Simpson, din mission er at afslutte Flanders familie til gunfire, men uden at skade andre mennesker. Du vil passere niveauer med mere vanskelig, da alle dele af Flanders familien bevæger sig hurtigere.

Det Interaktive Hus i The Simpsons SPILLE ►

Det Interaktive Hus i The Simpsons

5
5 af 10 - 18016 stemmer
Spillet
136852
gange

Oplev alle de ting du kan gøre her i huset, har du en komplet liste af ting at gøre, men efterforskning, der er skjulte hemmeligheder. Nyd hjem af Simpsons på computeren.