Gratis Spil

Transformers

Spil Transformers spil

Transformers spil

Transformers spil, så du kan have det sjovt hver dag på vores websted, uden at installere eller downloade noget. Din online fritid og underholdning område.

Transformers gratis spil

Kommenter!
Stem!
Del!
Delicious
Anbefales Transformers spil

Kæmpe Mecha Mand i Byen

 kæmpe mecha mand i byen spil SPILLE ►

I dette gratis på linie spil, spiller du rollen som en kæmpe robot og dit mål er at ødelægge alt hvad du ser, fra politiets biler til enorme bygninger. Jo mere skade du forårsager, jo flere kræfter, der sendes imod dig, og jo flere point du kan få. Sørg for at indsamle alle de opgraderinger og magt op!

Transformers gratis spil at spille gratis i danske og transformers gratis flash spil til spille med de nyeste spil hver dag

Transformers online spil

Nyt i Transformers

Transformers

Spille gratis Online Spil i dansk. Spil af robotter Transformers. Animerede serie og tegnefilm. Autobots og Decepticons. Det er en samling af legetøj, figurer af robotter, der bliver til, lastbiler, biler, flyvemaskiner og meget mere. Historien handler om den fejde mellem Autobots og Decepticons, to typer af robotter kæmper hinanden. Det er meget populært, og i dag er der tegneserier, alvorlige tegneserier, videospil og film. Beast Wars spil. De har lavet en række film kaldet reelt billede: Transformers film, Transformers: Revenge of the Fallen, Transformers: Dark of the Moon. Autobots er autonome robotter fra planeten Cybertron. Er en underholdning franchisen, begyndte med Transformers legetøj linje, og centre på fraktioner af transformere fremmede robotter i en endeløs kamp for dominans.

Transformers Gratis Spil , som er virkelig sjovt at spille gratis Transformers flash spil. Denne kategori er forbundet med autobots og decepticons. beast wars er en animeret serie efterfølger transformers. beast wars er den tredje transformers legetøj linje og var til rådighed på markedet mellem 1995 og 2000 vedtog form af dyre robotter og køretøjer. transformers generation 1 er en animeret serie hovedrollen autobots og decepticons, produceret af hasbro. udgivet af marvel comics. optimus prime er hovedperson i universerne af transformers franchise, og unicron trilogy trilogy michael bay, leder af autobots. megatron er navnet på lederen af ​​decepticons. decepticons er race af robotter, der gør dårligt. anført af deres leder megatron, galvatron og derefter søger herredømme over universet. i sin årtier lange historie har franchisen udvidet til at omfatte tegneserier, animation, videospil og film.. Her finder du Transformers gratis spil at spille i dansk uden at skulle installere eller hente noget på din computer, vores indhold er 100% pålidelige. Ny Transformers spil, der opdateres hver dag og de bedste spil til børn. Transformers daglige gratis spil og videospil, som du kan bruge fra din computer og dele dem med dine venner og kontakter på de sociale netværk som Facebook, Twitter eller Google Plus.