Gratis Spil

Transformers: Stiksave

Spillet om Transformers

Transformers: Stiksave

Transformers: Stiksave Bedømmelse: 4/10

Transformers: Stiksave spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil har du til at foretage en stiksav til filmen Transformers. For at fuldende puslespillet, skal du klikke og trække brikkerne til at passe dem. Transformers er en actionfilm, baseret på Transformers legetøj linje.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 21761 gange online. Ranking 863 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 4.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Bedømmelse baseret på 1590 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 21761 gange
Transformers: Stiksave

Transformers, puslespil, actionfilm,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Transformers: Stiksave til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Transformers flash spil kaldet Transformers: Stiksave. Og husk det er et gratis spil kaldet Transformers: Stiksave, og det er forbundet med Transformers. Vores nye spil Transformers: Stiksave er et af de bedste spil i Transformers kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Transformers: Stiksave, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Transformers: Stiksave
TILBAGE

Transformers mest spillede spil

Transformers: Skydere Tankespil SPILLE ►

Transformers: Skydere Tankespil

5
5 af 10 - 5206 stemmer
Spillet
78162
gange

I dette spil har du til at gøre en skyder tankespil af Transformers. For at gøre denne form for tankespil, skal du vælge det antal stykker, klikke på de numre, der vises i en del af skærmen. For at gøre dette tankespil, du har til at fortrænge de stykker, som du kan flytte klikke på det med musen. Transformers er en populær legetøj linje, er blevet udvidet til at omfatte tegneserier, tegnefilm og film.

Transformers: Syv Forskelle Mellem to Billeder SPILLE ►

Transformers: Syv Forskelle Mellem to Billeder

5
5 af 10 - 5276 stemmer
Spillet
65486
gange

I dette spil skal du finde syv forskelle mellem to billeder til filmen Transformers, klikke på de forskellige elementer i billedet med musen. Du har to minutter til at finde de syv forskelle. Man passerer plan, når du finder de syv forskelle og du taber, når du ikke kan finde de syv forskelle i to minutter. Transformers er en actionfilm, baseret på Transformers legetøj linje.

Optimus Prime Transformer SPILLE ►

Optimus Prime Transformer

5
5 af 10 - 984 stemmer
Spillet
34897
gange

Tag kontrol over Optimus Prime i denne gratis på linie spil, og forvandles til rumskib, lastbil eller robot ved hjælp af op og ned tasterne i tid til at indsamle alle objekter. Det er en simpel, men underholdende blitz spil hvor du skal skærpe dine reflekser.