Gratis Spil

Transformers: Syv Forskelle Mellem to Billeder

Spillet om Transformers

Transformers: Syv Forskelle Mellem to Billeder

Transformers: Syv Forskelle Mellem to Billeder Bedømmelse: 5/10

Transformers: Syv Forskelle Mellem to Billeder spil

Kan du lide det? Bare klik!
Kommenter!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spil skal du finde syv forskelle mellem to billeder til filmen Transformers, klikke på de forskellige elementer i billedet med musen. Du har to minutter til at finde de syv forskelle. Man passerer plan, når du finder de syv forskelle og du taber, når du ikke kan finde de syv forskelle i to minutter. Transformers er en actionfilm, baseret på Transformers legetøj linje.

Gange spillet

Dette spil er blevet spillet 65486 gange online. Ranking 209 af de bedste gratis spil.

Bedømmelse

Vi vil gerne vide, hvad spillerne tror på hvert spil. Dette spil har en rating på andre spillere i 5.

Bedøm denne Spil

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Bedømmelse baseret på 5276 brugernes meninger

SPILLE
Spillet 65486 gange
Transformers: Syv Forskelle Mellem to Billeder

Transformers, forskelle, actionfilm,

Hvad er det spil? Dette er et gratis spil kaldet Transformers: Syv Forskelle Mellem to Billeder til din browser uden at skulle downloade eller installere noget, det er helt pålidelig. På denne websted vil du være i stand til at spille gratis i Transformers flash spil kaldet Transformers: Syv Forskelle Mellem to Billeder. Og husk det er et gratis spil kaldet Transformers: Syv Forskelle Mellem to Billeder, og det er forbundet med Transformers. Vores nye spil Transformers: Syv Forskelle Mellem to Billeder er et af de bedste spil i Transformers kan du finde og du kan dele den med dine venner og kontakter på de sociale netværk. Dette er et online spil og video spil kaldet Transformers: Syv Forskelle Mellem to Billeder, som vi inviterer dig til at spille, nyde og lære om det, samt at tage del i de kommentarer og med dine venner på de sociale netværk.

Transformers: Syv Forskelle Mellem to Billeder
TILBAGE

Transformers mest spillede spil

Transformers: Skydere Tankespil SPILLE ►

Transformers: Skydere Tankespil

5
5 af 10 - 5206 stemmer
Spillet
78162
gange

I dette spil har du til at gøre en skyder tankespil af Transformers. For at gøre denne form for tankespil, skal du vælge det antal stykker, klikke på de numre, der vises i en del af skærmen. For at gøre dette tankespil, du har til at fortrænge de stykker, som du kan flytte klikke på det med musen. Transformers er en populær legetøj linje, er blevet udvidet til at omfatte tegneserier, tegnefilm og film.

Optimus Prime Transformer SPILLE ►

Optimus Prime Transformer

5
5 af 10 - 984 stemmer
Spillet
34897
gange

Tag kontrol over Optimus Prime i denne gratis på linie spil, og forvandles til rumskib, lastbil eller robot ved hjælp af op og ned tasterne i tid til at indsamle alle objekter. Det er en simpel, men underholdende blitz spil hvor du skal skærpe dine reflekser.

Stiksave af Transformers SPILLE ►

Stiksave af Transformers

4
4 af 10 - 1180 stemmer
Spillet
24202
gange

Nyd gøre dette puslespil af filmen Transformers. Dette puslespil indeholder niogfyrre stykker. For at fuldende puslespillet, skal du klikke og trække brikkerne med musen, så den passer dem.